ne propustite!

AJMO SVI, GO!VGOrice 2021 Uživajte u vrhunskoj vinskoj kapljici i hrani od četvrtka do subote na Mađerkinom bregu!

Uživajte u vrhunskoj vinskoj kapljici. Ajmo svi, GO!VGOrice!

Članovi Društva vinogradara i vinara Međimurja ‘Hortus Croatiae’ Štrigova i nadolazećeg vikenda pozivaju na manifestaciju GO!VGOrice.

Manifestacija GO!VGOrice prvi je put uspješno održana početkom srpnja, a nakon ovog vikenda u planu je održavanje u rujnu. 

Cilj je približavanje vinarija i vina zaljubljenicima u vinsku kapljicu i finu hranu. Tako će, nakon izdanja u sprnju, od 5. do 7. kolovoza te 3. i 4. rujna, svi zaljubljenici moći uživati ne samo u vinskoj kapljici i domaćoj hrani, već i u netaknutoj prirodi i prekrasnim međimurskim bregima.

Međimurska vina i njihovu kvalitetu potvrđuju ne samo potrošači, nego i struka. Zlatna i šampionska odličja svake godine dolaze u vitrine međimurskih vinara. Osim vrhunskih vina očekuje vas i bogata gastronomska ponuda.

U danima pred nama, četvrtak, petak i subotu idemo svi v gorice! – stoji u najavi Vinarije Štampar!

– Kako smo svi željni druženja, pozivamo vas da nam se pridružite na atraktivnom Mađerkinom bregu da zajedno uživamo u prekrasnom pogledu, vinu i hrani by Stari Hrast, koji je za vas pripremio burgere Čakovčanec, Međimurec i Mađerkin pinklec.

Radno vrijeme u četvrtak, 5. kolovoza, je od 9 do 22 sata (hrana se priprema od 12 sati). U petak uživajte od 16 do 22 sata, a u subotu od 9 do 22 sata (hrana također od podneva) –  najavljuju iz Vinarije Štampar.

Ovogodišnji program GO!VGOrice možete pronaći na internetskoj stranici www.urbanovo.hr.

Živimo i djelujemo u izazovnom vremenu, vremenu kad nam je druženje potrebnije nego ikada, a najbolji način za druženje je dolazak u Gornje Međimurje.

Uživajte u vrhunskoj vinskoj kapljici. Ajmo svi, GO!VGOrice!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije