PROMO

Novo u Prelogu! Uz Dinku Putar Kapustić i program ‘Skinny kile’ zauvijek se riješite viška kilograma

Želite izgubiti kilograme i učvrstiti tijelo na potpuno zdrav način? Novi program 'Skinny kile' nudi vam upravo to. Naglasak u ovom programu je na radu s početnicima kojima je potrebna motivacija i stručna podrška. Ova grupa je namijenjena za sve one koji imaju prekomjernu tjelesnu težinu, od 10 kilograma na više

SKINITE KILE UZ PROVJEREN I SIGURAN PROGRAM

Sportsko – rekreacijski centar DG Sport širi svoj stručni tim i ponudu. Dugogodišnjem, već svima dobro poznatom voditelju i treneru mag. cin. Vladimiru Beliću, u ‘misiji’ skidanja kilograma i oblikovanja tijela pridružila se nova trenerica, mag. cin. Dinka Putar Kapustić. S njom uvode i veliki novitet – program ‘Skinny kile’ namijenjen osobama koje se bore s viškom kilograma. Dinka ima višegodišnje iskustvo koje je stekla kroz rad u Kinesis studiju Linea Alba i TTS centru.

– Ona će zasigurno svojim iskustvom povećati kvalitetu i proširiti našu ponudu. Želimo joj dobrodošlicu u naš tim, poručuju iz DG Sport-a.

Kome je namijenjen program ‘Skinny kile’?

Postoje mnogi načini za brzo skidanje kila koje možete pronaći u gotovo svakoj knjizi i na internet stranici, no, koliko su oni zapravo dobri? Često ispadne da brze i ekspresne dijete za kojima ljudi posežu nisu efikasne na duge staze.

Program ‘Skinny kile’ upravo je suprotno od toga. Provjeren je i siguran, te je namijenjen ljudima koji se bore s viškom kilograma, žele ih skinuti zauvijek i odlučili su u tome potražiti stručnu pomoć. 

Voditelj ovog programa je mag. cin. Dinka Putar Kapustić koja će svojim dugogodišnjim iskustvom na takvom programu zasigurno pridonijeti postizanju željenih ciljeva. Bitno je znati da u fokusu nisu samo treninzi. Pažnja u ovom programu obraća se i na korigiranje i implementiranje pravilne i zdrave prehrane, te se kod polaznika stvara kvalitetna baza za cijeli život.

Kako se motivirati i zašto se odlučiti za ovaj program?

Ponekad je teško donijeti odluku o početku vježbanja. Još je teže ako se ne smatrate sportskim tipom, a željeli biste izgubiti veći broj kilograma. ‘Skinny kile’ grupa je tu da vam pomogne na vašem putu. Cilj grupe je postepeno vas uvesti u svijet vježbanja, zdravog života i promijeniti životne navike. Poanta je da svoje prehrambene navike prilagodite zdravijem načinu života. Veliki naglasak stavlja se na prehranu, ali i na psihološku podršku članovima na samom treningu te putem Viber grupe. 

Zapamtite – nije vježbanje jedini alat u borbi s viškom kilograma. Za dostizanje cilja potrebno je puno truda i u igri je više faktora. Pravilnom prehranom, pravilnim odabirom i kombinacijom zdravih namirnica, uz dodatak tjelesne aktivnosti, pravi je put prema rezultatima.

Što možete očekivati od programa? Što vam on nudi?

• Pravilna prehranu

• Kontinuirani i prilagođeni plan treninga

• Mjerenje i praćenje na Tanita vagi

• Viber grupa podrške

• Svakodnevno kretanje, šetnje i brzo hodanje

Prijavi se i kreni u novi ciklus!

Grupa kreće u ponedjeljak, 3. svibnja 2021. godine, a broj mjesta je ograničen. Treninzi će se održavati tri puta tjedno po jedan sat.  

Vrijeme je za male, ali velike promjene!

RASPORED TRENINGA:

Ponedjeljak, srijeda i petak u 17:30 sati.

CIJENA TRENINGA:

Mjesečna cijena treninga sa svim ‘popratnim sadržajima’ je 450,00 kuna. 

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijavu možete poslati na mail: dputar@gmail.com 

 U sklopu prijave trebate navesti:  

• datum rođenja 

•  visinu

•  težinu 

• kroničnu bolest ili ozljedu ukoliko postoji    

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije