Otvorena kuglana Stadium Action Place u Lumini centru u Varaždinu

Otvorena kuglana Stadium Action Place u Lumini centru u Varaždinu

Nakon spektakularnog otvorenja Cinestar multipleks kina u sklopu Lumini centra, Varaždin i okolica imaju dodatni razlog za zadovoljstvo otvorenjem još jednih vrata poznatog brenda – kuglane Stadium Action Place.

Prvi shopping centar treće generacije, sagrađen na južnom ulazu u Varaždin, poziva vas na otvorenje kuglane gdje sve posjetitelje od danas očekuje zabava bez granica uz razna iznenađenja i promotivne akcije.

Da se radi o uistinu atraktivnom prostoru dokazuje sam koncept kuglane Stadium Action Place koja sadrži 8 staza za kuglanje s vrhunski uređenim interijerom. Osim same kuglane posjetitelji će moći uživati u dodatnim sadržajima poput vrhunskih biljarskih stolova, video igara, air hockeya, basketa, pikada i ostalih igara. Uz sve to, pripremljen je i najmoderniji Coffe&Snack Bar, sa osvježenjima i hranom, tako da će mnogi ljubitelji zabave, druženja, sporta i odmora pronaći idealnu destinaciju za cijelu obitelj.

Stadium Bowling dio je grčke FRN grupacije koja djeluje već više od 30 godina, a uz zabavne sadržaje poput Stadium Bowling kuglana, vlasnik je i Stadium hotela, Stadium zabavnih centara te ugostiteljskih sadržaja. Suradnjom renomirane tvrtke Stadium Bowling i Centra Lumini, te nedavno otvorenog Cinestar multipleks kina, Varaždin i okolicu očekuju još bogatiji zabavni sadržaji i vrhunski provod za sve generacije.

Osim otvorenja kuglane Stadium Action Place posjetitelji mogu uživati i u ostalim zabavnim i ugostiteljskim sadržajima, kao i sadržajima za najmlađe. Uz to, svim posjetiteljima Lumini centra osiguran je besplatan parking, a isto tako i besplatan prijevoz Lumini autobusom do samoga centra.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije