Čitateljicu zanima: Kaj je s bivšom kuglanom u Svetoj Mariji?

Na svom Facebook profilu je općinska načelnica Svete Marije Đurđica Slamek napisala kako se idući tjedan kreće u izgradnju nadstrešnice u Svetoj Mariji. O tome smo pisali prošli tjedan objavivši fotografiju koja je mnoge asocirala na ne tako davna, nostalgična, prošla vremena, ali je otvorila i neka druga pitanja.

Tako je čitateljica Anđela Štrok između ostaloga napisala: – Bravo, zanima me kaj je s bivšom kuglanom? Kad sam tamo uvijek mi padne pogled na tu građevinu, tamo smo često kuglali s našim roditeljima, uživali smo svi skupa.

Nažalost, polovice ih više nema, bude mi se sjećanja dok prolazim kraj toga. Prije toga bila je tu nekada i pošta. Malčika je delala i matičarka teta Treza, a sada sve to stoji tako tužno!

U odgovoru Slamekove stoji: – Kuglana je sada privatno vlasništvo i mi tu nažalost ništa ne možemo. Naš je dio gdje je nekada bio Matični ured. Ove godine smo skupa s vlasnicom mijenjali krov. Ona ima u planu nešto sređivati, ali kažei da sada baš i nisu vremena za to, da je riskantno ulagati jer, što je istina, sanacija objekta zahtjeva velike troškove.

Naša fotografije zorno će pokazati kako objekt izgleda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije