ČUVALICE NA PODRUČJU MEĐIMURJA

Trebate pouzdanu dadilju? Dadilje.hr garantira kvalificirane osobe za čuvanje djece!

Živimo u vremenima gdje smo primorani funkcionirati iznad svojih mogućnosti. Zbog toga Dadilja.hr ima široku bazu osoba kvalificiranih za čuvanje djece od novorođenčadi do školaraca

Roditeljstvo je posao bez prestanka, no svaki roditelj zaslužuje pauzu, vrijeme za sebe i svoje potrebe. Apsolutno se ne biste trebali osjećati loše zbog odvajanja vremena za sebe, uostalom, i mamama i tatama još uvijek treba romantika! Uz to, izostanak “baka servisa”, rad vikendom ili smjenski, mnogobrojne obveze i nedostatak vrtića samo su neki od problema zbog kojih je Dadilja.hr ovdje za svoje korisnike.

Bilo kako bilo, bez obzira na razlog zbog kojeg trebate dadilju, možete biti bezbrižni jer sve tete čuvalice Dadilje.hr imaju provjerene reference i iskustva u čuvanju djece različitih uzrasta, od novorođenčadi do školaraca, provjerene i preporučene od samih mama, ali i institucija u kojima rade ili su stekle odgovarajuća znanja i iskustva.

Dostupne su radnim danom, vikendima, u vrijeme svadbi i sličnih svečanosti, ali i za pomoć prilikom online nastave i učenja!

Kako do svoje nove dadilje?

Olakšajte si svakodnevicu i kontaktirajte  Dadilje.hr s povjerenjem koje će zasigurno opravdati. Vaše potrebe i zahtjeve podijelite na broj mobitela 095 859 9040 ili ispunite upitnik. Za sva pitanja možete poslati i e-mail na adresu dadilje.cakovec@gmail.com ili kontaktirati na Facebook stranici.

Trenutno je moguće angažirati dadilje samo na području Međimurske županije, no Dadilje.hr rade na proširenju baze. Obavijest će biti ažurirana kad će dostupnost usluge biti dostupna na dodatnim područjima, zato pratite aktualnosti na službenoj internet stranici.

Ukoliko želite postati dio tima Dadilje.hr, imate iskustva u radu s djecom ili ste odgajatelj te imate potrebu za povremenim zaposlenjem, ispunite kratki upitnik i brzo će vam se javiti!

picture

Najnovije