ČITAMO SE I DALJE

STATISTIKA govori sve, ostvarili smo milijunske brojke, od srca vam hvala na tome!

Statistika i brojke u njoj su u ovo krizno vrijeme pokaze da smo prvi puta u povijesti premašili angažman naših portala od strane čitatelja i korisnika društvenih mreža

Hvala vam dragi naši čitatelji, jer ste vi ti koji nam dajete svoje povjerenje, da vas svakodnevno i u ovo krizno vrijeme izvještavamo o bitima informacijama iz naše regije!

Prema statističkom alatu za mjerenje posjeta stranica Google Analytics, naši online mediji eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr su u razdoblju od 26. veljače do 26. ožujka 2020. godine zabilježili rekordnu posjećenost i potvrdili već dugogodišnju činjenicu – najposjećeniji smo lokalni portal na sjeverozapadu, a ako uzmemo u obzir broj stanovnika pojedine županije, vjerojatno i najposjećeniji lokalni online medij u cijeloj Hrvatskoj!

PREKO 2,2 MILIJUNA OTVARANJA STRANICA

Brojke alata Google Analytics pokazuju da je u razdoblju od 26. veljače do 26. ožujka 2020. godine eMedjimurje.hr zabilježilo preko 563 tisuću jedinstvenih posjetitelja, preko 2, 2 milijuna sesija te 7,7 milijuna otvaranja stranica! Dok je onilne mediji Varazdinski.hr  zabilježio preko 228 tisuću jedinstvenih posjetitelja, preko 717 tisuća sesija te 1,9 milijuna otvaranja stranica!

DOSEG DO ČITATELJA PREKO 1,8 MILIJUNA

Isto tako, najnoviji podaci s društvenih mreža pokazuju da eMedjimurje.hr i Varazdinski.hr prednjače i na društvenim mrežama. Na Facebooku eMedjimruje.hr nas prati preko 64 tisuće ljudi, dok nas na Instagramu prati preko 11 tisuća pratitelja. Dok Facebooku stranicu Varazdinski.hr prati preko 31 tisuće ljudi, a na Instagramu imamo preko 6 tisuća pratitelja.

Najveći uspjeh je doseg na Facebooku gdje smo sa stranicom eMedjimurje i dalje lider na tržištu s najvećim ‘Engagementom’ (angažmanom pratitelja/čitatelja – lajkovi, komentari, dijeljenja i ostalo), daleko ispred ostalih. Doseg objava u zadnjih mjesec dana nam iznosi 1,897,022.

  (Screenshot: Facebook)

Usporedba s ostalim lokalnim medijima na društvenoj mreži Facebook:

(Screenshot: Facebook)

PREKO 2 MILIJUNA PREGLEDA VIDEO SADRŽAJA

U ovo krizno vrijeme smo oformili i vlastitu produkciju za podcast MTV studio putem kojeg Vas svakodnevno izvještavamo o svim ključnim temama za našu regiju! Brojke govore da su se naši video sadržaji u zadnjih mjesec dana pregledali preko 2,068,861 puta!

(Screenshot: Facebook)

RTL-ova GRUPA PORTALA VIŠE OD 2 082 000 STVARNIH KORISNIKA

Također smo ponosni što smo RTL-ova grupa portala: Prema istraživanju gemiusAudiencea, koji mjeri posjećenost hrvatskih web-lokacija, RTL-ova grupa portala tijekom veljače zabilježila je odličnu posjećenost s više od 2 082 000 stvarnih korisnika, ostvarivši gotovo 160 000 000 pregleda stranica!

HVALA VAM!

Zahvalni smo što u današnjem vremenu i borbi protiv koronavirusa imamo poslovne partnere koji su prepoznali naš portal kao put do svojih klijenata bez obzira na rezanje troškova marketinških budžeta.

Sve to je dokaz da naši online mediji i u ovo krizno vrijeme opravdavaju svoj cilj i idu u pravom smjeru, i bez obzira na teško vrijeme pred nama i dalje ćemo biti tu za vas dragi naši čitatelji. Hvala vam od srca na tome!

Najnovije