Vijesti / Promo
Promo
RTL-ova grupa portala: Web-portali kojima vjerujete i vraćate se iz mjeseca u mjesec u sve većem broju!
RTL

HVALA VAM!

RTL-ova grupa portala: Web-portali kojima vjerujete i vraćate se iz mjeseca u mjesec u sve većem broju!

S rekordnih 1,448.302 stvarna korisnika News rubrika Net.hr portala, Danas.hr, i ovaj je mjesec zauzela prvo mjesto prema broju stvarnih korisnika.

Prema istraživanju gemiusAudiencea, koji mjeri posjećenost hrvatskih web-lokacija, RTL-ova grupa portala tijekom veljače zabilježila je odličnu posjećenost s više od 2 082 000 stvarnih korisnika, ostvarivši gotovo 160 000 000 pregleda stranica, od čega Net.hr generira rekordnih 130 050 000!

S rekordnih 1,448.302 stvarna korisnika News rubrika Net.hr portala, Danas.hr, i ovaj je mjesec zauzela prvo mjesto prema broju stvarnih korisnika. Osim što iz mjeseca u mjesec Net.hr potvrđuje prvu poziciju news portala kojem čitatelji vjeruju i rado se vraćaju, portal se može pohvaliti velikom ekspanzijom. Naime, od veljače su Međimurje, Slavonija, Dalmacija, Kvarner i Zagorje dijelovi Hrvatske iz kojih će vam najbrže rastući portal na svojim stranicama moći ponuditi ekskluzivne vijesti, fotografije te analize koje donose novinari s lica mjesta.

Najnovije informacije o koronavirusu, recepte iz 'Večere za 5 na selu', ljubavne zavrzlame u 'Ljubav je na selu' te novosti o kontroverznom showu 'Brak na prvu' bile su samo neke od tema koje ste vjerno svakodnevno pratili i čitali u veljači. Hvala vam na tome! Zbog vas ćemo biti još bolji i kvalitetniji.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!