Odaberite svog čuvara energije

Odaberite svog čuvara energije

Vrućim danima je odzvonilo. Dolazi vrijeme grijanja. Stoga utoplite svoj dom odabirom TERMO fasada. Donesite vaše ponudbene elemente za izradu fasada, a profesionalni tim BAT prodajnog centra u Čakovcu preporučit će vam najpovoljniju cijenu i izvedbu. Osim garancije do deset godina, naše će vam TERMO fasade smanjiti troškove grijanja čak do 50%.

TERMO fasade odlikuju se dugotrajnošću, a  također su i ekološki prihvatljiv proizvod. U našem prodajnom centru možete koristiti i uslugu nijansiranja fasade u raskošnoj paleti od tri tisuće nijansi. Novost u ponudi su i RUSTIKALNE FASADE. One će vašoj kući i domu dati osjećaj ugode i topline uz pozitivnu nostalgiju na sretno vrijeme djetinjstva i vedrog ambijenta prošlosti.

Izuzetno su postojane jer podnose čak do pet tisuća pranja, a u njihovu izvedbu uključen je i akril-silikonski premaz. Bez obzira koju opciju izvedbe fasada izabrali, bit će to odabir vašeg najboljeg čuvara i štednje energije!

Prodajni centar BAT nudi također i veliki izbor peći na kruta goriva. Iz naše bogate ponude izdvajamo KAMIN URAN koji bez problema zagrijava prostor od 62 metra kvadratna. Izdvojite  svega 1.199,90 kuna i KAMIN URAN zagrijat će vaš dom u vama potrebnoj i željenoj temperaturi. Štogod izabrali, budite sigurni: vaša jesenska kupnja u BAT-u bit će zaista cjenovno povoljna i nadasve ugodna. Dobrodošli svi!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije