Novo ruho eMedjimurja

Novo ruho eMedjimurja

Dragi prijatelji i čitatelji međimurskog internet portala eMedjimurje.hr,
 

pred vama je nakon dvije godine i nešto više od šest mjeseci novi izgled portala i novi identitet eMedjimurja.

Vodeći se prema aktualnim standardima, želja nam je bila međimurski internet portal podići za stepenicu i na jedan ozbiljniji nivo više, te ga što više prilagoditi vama čitateljima i povećati preglednost i istaknuti najčitanije i najznačajne dnevne vijesti iz pojedinih područja.

Kompletan portal je redizajniran i izričito se razlikuje od prethodnog, kojeg je obilježio “blogerski” prikaz vijesti.

Sada je eMedjimurje podijeljeno u tri glavne rubrike. U prvu rubriku “Aktualno” spadaju vijesti iz polja gospodarstva, politike, crne kronike i ostalih važnih kategorija. Druga rubrika namijenjena je za pratitelje sportskih zbivanja, dok ćete u trećoj rubrici “Međimurje i društvo” čitati vijesti iz polja kulture, obrazovanja, glazbe, a moći ćete pratiti i radove brojnih udruga i slično.

U glavnoj izborničkoj traci “Vijesti” imate uvid u pojedinu kategoriju vijesti koje vas najviše interesiraju.

Iznad svake fotografije uz članak, nalazi se ponekad ikonica koja sugerira nalazi li se u članku više fotografija ili je isti popraćen video isječkom.

Pri dnu portala nalaze se najčitanije i najkomentiranije vijesti unazad dva tjedna.

Noćni život najave evenata i galerije fotografija, osim u glavnoj izborničkoj traci, nalaze  se i na naslovnici portala, a pored njih možete pročitati što vam najeminentiji klubovi i kafići u svojim krajevima u Međimurju pripremaju za vikend.


Ne možete se logirati?

Svi do sad registrirani korisnici na starijoj verziji portala dobit će, na ostavljeni email prilikom registracije, upute za promjenu lozinke zbog veće sigurnosti. Ako niste još promijenili lozinku, zbog unaprijeđenog sustava za kriptiranje lozinki, svakako je promijenite. Možete to učiniti klikom ovdje.

Novost je i mobilna verzija portala

Mobilna verzija portala vizualno se razlikuje od “desktop” verzije, a podijeljena je također u tri glavne rubrike. Svakako vam preporučamo da nas posjećujete i preko vaših mobilnih uređaja u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. Trenutno je mobilna verzija više prilagođena iPhone uređajima.

Nadamo se da vam se portal sviđa i da ćete i dalje čitati i ostvarivati interakciju, kako sa nama putem email adrese info@emedjimurje.hr, tako i putem komentara.

Na samom smo početku testiranja rada novog portala i svjesni smo da se neke stvari mogu odraditi bolje, pa vas sve molimo za strpljenje.

Novosti će biti ovih dana još pregršt, stoga pratite nas i čitajmo se nadalje!

Uredništvo

Nino Kristofić i Igor Halić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije