ZA SVAČIJE NEPCE

NOVA PIZZERIA ŠPIZZA Boris Pintar i Dominik Knezić odlučili riješiti pitanje dobre pizze u Čakovcu

Pizzeria Špizza puna je iznenađenja i specijaliteta. Borisu i Dominiku, osim što su besprijekorni pizza majstori, priprema deserta nikako nije strana

Sredinom travnja ove godine čakovečki Jug postao je bogatiji za mjesto savršeno za obiteljska okupljanja ili jutarnju kavu, ugodnog ambijenta, pristupačnih cijena i odlične hrane koja će vas pri prvom zalogaju natjerati na pomisao kako se mala Italija preselila u Čakovec.

Novootvorena Pizzeria Špizza, čiji su vlasnici vrsni profesionalni kuhari Boris Pintar i Dominik Knezić, puna je iznenađenja i specijaliteta kakvih Međimurje još nije imalo! Koristeći znanje i dugogodišnje iskustvo koje su obojica stjecali u inozemstvu, Boris i Dominik pripremili su velik izbor jela koja će iznenaditi svačije nepce.

Ponuda novootvorene pizzerie počinje s osamnaest vrsta ‘klasičnih’ pizza, koje su sve osim klasične i uobičajene, zatim slijede one u odjeljku ‘Ekskluzivne pizze’ gdje se ističu Pizza Afrodizijak, Pizza s piletinom, Biftek Pizza te naravno posebno osmišljena Pizza Špizza, a sve se peku u talijanskoj krušnoj peći s vulkanskim kamenom.

Popis se nastavlja do pizza sendviča, tortilja sa svježim povrćem i tijestom domaće recepture, pa do domaćih lazanja s junećim mesom i raznovrsnih salata. Naravno, nakon uživanja u vrsno pripremljenim jelima neizbježno je naručiti i nešto slatko.

Naime, osim što su besprijekorni pizza majstori, priprema deserta nikako im nije strana. U Špizzi možete probati neodoljivo čokoladan Lava kolač iz krušne peći sa sladoledom, hrskav izvana, a tekuć iznutra.

Također, tamo imate priliku iznenaditi cijelu ekipu sastojcima bogatom palačinkom dužine jedan metar ili pak posebnim specijalitetom, pohanim sladoledom! Dominik i Boris u svom stručnom radu naglasak stavljaju na kvalitetu hrane, stoga su odlučili da dostava, zbog već sada velike potražnje, neće biti jedna od opcija.

Naravno, to nije neki problem jer hrana koju ovi vrsni kuhari pripremaju vrijedi vožnje do novootvorene Pizzerie Špizza koja se nalazi na adresi Nikole Pavića 2, Čakovec.

Više informacija o cijenama i radnom vremenu možete pronaći na njihovoj Facebook stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije