Gumi center Gaberje

Senzacija u Gumi centru Gaberje d.o.o.!

Savršenstvo njemačke tehnologije Vama je na dohvat ruke

Njemački brand Platin za sezonu 2019. pripremio je 2 nova modela ljetnih Platin guma za osobna i SUV vozila. To su Platin RP-320 Summer i Platin RP-420 Summer.

Model Platin RP-320 dostupan je u veličinama od 13-15 cola, a Platin RP-420 od 15-19 cola i to čak u 54 različite dimenzije.

Inovativna tehnologija omogučuje odlične performanse na mokroj podlozi, manju razinu buke te smanjenu potrošnju goriva.

Novost kod Platina je i indikator istrošenosti profila za suhu i mokru podlogu što do sad još nije viđeno u low budget segmentu ljetnih guma.

Novi Platinov profil već sada vrlo je tražen te se ubrzo očekuje da će nadmašiti rekordne prodajne brojke prethodnog modela.

Platin je od godine 1987. poznat po vrhunski dizajniranim felgama i inovativnoj tehnologiji guma sa odličnim omjerom cijene i kvalitete. Široki izbor unikatnih PLATIN alu felgi veličine od 14 do 20 cola i više od 30 različitih dizajna, definitivno će ispuniti želju svakog kupca.

Platin gume nadopunjuju izbor sa ljetnim i zimskim varijantama za osobna, kombi i laka poluteretna vozila sa trenutačno više od 100 različitih dimenzija.

Gume Platin proizvode se po najnovijim tehnološkim standardima u najmodernijim pogonima tvrtke Platin (Continental AG). 

Gumi center Gaberje d.o.o. ovlašteni je zastupnik marke Platin za HR i SLO tržište. Osim Platin guma dostupni su i razni drugi brandovi. Od najjeftinijeg proizvođača Tracmax pa sve do Continentala i Michelina.

Alu felge prodajni su hit, a tvrtka Gumi center Gaberje d.o.o. nudi paletu vrhunskih proizvođača: Platin, OZ, Tomason, Borbet, Brock, Rial, Ronal, Wheelworld, MSW, Alutec, GMP, Motec..

Sve alu felge PLATIN pod TÜV su nadzorom te imaju također i certifikat.

Ukoliko trebate sastavljeni ljetni komplet, usluga montaža i balansiranja besplatna je. Također besplatno dobivate i pribor za montažu. Moguća je i ugradnja original TPMS senzora po vrhunskim cijenama, a za kupce se može izraditi i emblem sa logotipom proizvođača automobila. Sastavljeni kompleti već godinama “as su u rukavu” Gumi centra Gaberje te su u tom području jedna od vodećih tvrtki u regiji. 

Za motoriste također nude široki izbor moto guma. Od Metzelera, preko Michelina, Pirellija, Continentala, Dunlopa, Bridgestone-a pa sve do Mitasa. Za montažu i balans moto guma angažiran je poznati međimurski stručnjak, gospodin Kruno Patarčec. Kruno će preuzeti vaš motor te izvršiti uslugu montaže i balansa moto guma na vrhunskom nivou, a vaš će motocikl zablistati sa novim gumama.

Iskoristite vrijeme čekanja prilikom montaže te isprobajte njihov s-bike i sami se uvjerite u kvalitetu i praktičnost sve popularnijih električnih bicikala. S-bike također možete iznajmiti i iskoristiti za fenomenalne avanture sa prijateljima ili obitelji.

Tvrtka Gumi center Gaberje d.o.o ponajviše se istiće po ljubaznom i stručnom savjetovanju. Razlikuju se od drugih po tome što njihovi prodajni savjetnici sa velikim interesom prate razvoj guma, alu felgi i dodatne opreme te tako imaju za svakog kupca spremno najbolje rješenje..

Kontaktirati ih možete pozivom na poseban broj za kupce iz HR: 091/601-0898. Nakon što okrenete već dobro poznati broj, od ljubaznog osoblja tvrtke Gumi center Gaberje d.o.o. odmah ćete dobiti usmenu ponudu, te svakako i vrlo koristan savjet i u kratkom roku rješit ćete sve dvojbe ukoliko ih je uopće bilo. Možete poslati i email upit (info@gumishop.si) .E-mail ponude posebna su specijalnost Gumi centra Gaberje. Svaka je ponuda personalizirana, a na email ćete u najkraćem roku dobiti sve potrebne podatke uz sliku artikla na vašem vozilu. 

Možete posjetiti i njihov web shop www.gumishop.hr u kojem imate kompletnu ponudu svih artikala.

Galerije “live” fotografija sastavljenih kompleta, alu felgi i guma možete pogledati na njihovom FB profilu Gumi Center Gaberje  ili na Instagramu.. Atraktivne fotografije objavljuju se svakodnevno te je to odlična prilika da recimo felge koje vam se sviđaju vidite i u live varijanti montirane na vozilu.

Gumi center Gaberje, vaš specijalist za gume, felge i sastavljene komplete!

Najnovije