mlada i perspektivna tvrtka

DOMUS INTERIJERI Tvrtka za izvođenje svih vrsta radova u objektima te pružanje savjetodavnih usluga o uređenju prostora

Domus interijeri jedna je od malobrojnih tvrtki u Hrvatskoj certificirana za izvođenje radova protupožarne zaštite

Domus interijeri je mlada, urbana i perspektivna tvrtka koja se bavi prvenstveno suhom gradnjom, soboslikarskim radovima, keramičarskim radovima i elekroinstalacijama, a uz to vam može ponuditi i izradu idejnih rješenja kao i izvođenje svih vrsta građevinskih radova. Izvodimo sve radove u interijerima, sve grube građevinske i fine završne radove, a u suradnji s projektantima i arhitektima. Izvodimo i adaptiramo stambene i poslovne prostore po sistemu ključ u ruke, uključujući i instalaterske radove.

Domus interijeri jedna je od malobrojnih tvrtki u Hrvatskoj certificirana za izvođenje radova protupožarne zaštite. Njihovi radnici prošli su obuku za izvođenje protupožarnih rješenja, a njihova sposobnost očituje se u brojnim uspješno odrađenim projektima.

U godinu dana postojanja, tvrtka se može pohvaliti recenzijama koje uključuju sve redom velika i poznata imena kao što su Končar Elektroindustrija, Marjan voće, Klinika Vrapče, Villas Rubin, Autobusni kolodvor Varaždin i brojni drugi gdje su odrađeni keramičarski, gipskartonski i soboslikarski radovi.

Domus vam također može ponuditi i uslugu uklanjanja vlage na unutrašnjim zidovima i s time povezanih problema kao što su plijesan, gljivice, loš miris ili propadanje žbuke i ostalih završnih slojeva koji se ljušte.

Za sve detaljnije informacije o njihovim uslugama obratite se mailom na info.domusinterijeri@gmail.com ili telefonski na 098 244 001.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije