LifeClass Terme Sveti Martin

Ritam ljeta u Aquaparku

Jeste li i vi nervozni od ljetnih vrućina? Rješenje za spas od užarenog asfalta, pregrijanih automobila i ubitačne sparine koja vas svakodnevno obavija i na poslu i kod kuće su Terme Sveti Martin. Oslobodite se vrućine uz idealne temperature osvježavajuće vode u LifeClass Termama Sveti Martin.

Rashlađeni Aquapark čeka vas s pregršt zanimljivih aktivnosti koje će vas ujedno osvježiti i napuniti vam baterije za nove izazove koje će se pred vama tek naći. 

Ipak, ovdje se nećete rashladiti samo u bazenima. Široka paleta pića tu je kako bi vašu temperaturu održavala optimalnom, a gurmani neće otići a da ne okuse izvrsna remek djela naših pizza majstora. Osim toga, kakva je to ljetna zabava bez kuglice, dvije (ili tri) sladoleda?

Nakon što ste se spustili svim toboganima i isprobali zip line, nalet adrenalina primirite božanstvenom masažom pod baldahinom. Čarobne ruke maserki otklonit će i zadnji trag stresa i nemira s vašeg tijela.

Posebne obiteljske ponude

Ne zaboravite na posebne obiteljske ponude ulaznica za kupanje. Vikendom za dvije kupljene cjelodnevne ulaznice za odrasle dobivate jednu dječju ulaznicu gratis, a tijekom radnih dana, čak dvije. 

Kako bi vaš boravak u Aquaparku bio potpuno bezbrižan, odaberite ulaznicu kupanje + ručak. Na dnevnom meniju Pool Loungea redaju se brojne gastro delicije, spremljene od namirnica lokalnih proizvođača hrane. 

Vjerujemo kako uz brojne zabavne aktivnosti, izvrsnu ponudu hrane, pića i koktela, neće biti teško provesti dan u Aquaparku. Zaboravite na brige i prepustite se ljetnim čarolijama u Aquaparku. 

Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com, Facebook ili Instagram profilu LifeClass Termi Sveti Martin. 

Najnovije