SALON LJEPOTE PERLA upotpunjuje ponudu uvođenjem novih frizerskih usluga

Salon Ljepote Perla od ožujka ove godine svoju bogatu ponudu pruža u novom i većem prostoru, na adresi Franje Punčeca 2, gdje će u srijedu, 11. travnja dodatno proširiti sadržaj otvorenjem frizerskog salona!

Salon ljepote Perla u tri godine svog djelovanja nastoji se prilagoditi upravo Vama kako biste se osjećali sretno i poželjno u svom tijelu.

Uz šaroliku ponudu ugodnih i korisnih tretmana koji su popraćeni novom modernom tehnologijom i trendovima od sada možete objediniti svoj posjet i obaviti svu njegu koja je ženi potrebna na samo jednom mjestu!

U svojoj ponudi nude različite tretmane njege lica, šminkanja, na raspolaganju su manikura i pedikura, gelirani nokti i trajni lak, Lycon depilacija ili depilacije voskom i uz pomoć šećerne paste, oblikovanje obrva, ugradnja ekstenzija trepavica, Lifting trepavica, Japansko iscrtavanje obrva te masaža.

>>> SALON LJEPOTE PERLA od 1. ožujka u novom, većem i moderno uređenom prostoru

Od srijede, 11. travnja u sklopu Salona Ljepote Perla sa službenim radom započinje novi frizerski salon, a usluge koje pružaju osigurat će da iz salona izađete, kako lijepi, tako i opušteni i zadovoljni.

Za profesionalnu njegu kose koja omogućava samopouzdano, brzo i jednostavno kreiranje svakog izgleda koristit će profesionalne proizvode vodećeg Američkog branda Matrix.

Prepustite se u ruke ljubaznih djelatnica čije višegodišnje iskustvo garantira vrhunsku kvalitetu usluge.

Ponuda frizerskog djela salona obuhvaća profesionalnu izradu modernih i svečanih frizura za sve prigode kao što su mature, vjenčanja, poslovne večere, krizme po posljednjim modnim trendovima. Moguća je izrada svih vrsta pramenova ili bojanje po izboru, muško i žensko šišanje, fen frizura, pranje kose, itd.

Imate problema s ispucalim vrhovima? Perla u svoju ponudu osim standardnih tretmana uvodi, novi, popularni tretman Brazilian Blowout, koji obnavlja i učvršćuje oslabljena područja kod vrhova te popravlja ispucale vrhove.

Povodom uvođenja frizerskih usluga, za Vas su pripremili sljedeće pogodnosti koje vrijede od srijede, 11. travnja do 25. travnja.
1) Brazilian Blowout njega -50%
2) Fen frizura – dubinska njega GRATIS
3) Muško šišanje -25%

Dođite u Salon ljepote Perla jer je to pravo mjesto gdje se možete opustiti, uživati i uljepšati, ali i riješiti sve nepravilnosti koje vas muče na koži tijela i lica.

Za svoj termin naručite se na broj 099 518 3486, putem Facebook stranice ili dođite u Studio Ljepote Perla na adresi Franje Punčeca 2, Poslovni centar Aurora Čakovec.

Salon je otvoren za vas radnim danom od 8 do 20 sati, te u subotu od 8 do 13 sati.

Najnovije