HUNI BIKE SHOP u subotu, 31. ožujka, otvara novu poslovnicu u Čakovcu

U subotu, 31. ožujka nova poslovnica Tvrtke Huni Bike Shop d.o.o. otvara svoja vrata u Čakovcu na adresi Svetojelenska 15. Povodom službenog otvorenja za Vas su pripremili popuste do 25% na bicikle, dijelove i opremu!

Tvrtka Huni Bike Shop d.o.o. je osnovana 1. sijčnja 2006. godine kao obiteljsko poduzeće nastalo iz ljubavi prema biciklizmu, prvenstveno brdskom, koju je gajila obitelj Hunjak, vlasnici tvrtke.

– Od samog početka poslovanja naveća je pažnja posvećena kvaliteti roba iz asortimana, vrhunskoj podršci za svoje kupce te kvalitetnom servisu. Ovakav je pristup kroz godine postojanja prepoznat od strane mnogobrojnih zadovoljnih korisnika naših usluga, a vjerujte nam da će takav ostati i u godinama koje dolaze, rekao je Vladimir Hunjak.

Vođeni upravo ovim pristupom pomno biraju proizvode koje uvrštaju u svoj asortiman, a to rade na specijaliziranim sajamskim priredbama diljem Europe te u izravnom kontaktu s proizvođačima dogovaraju sve relevantne detalje bez posrednika.

Na ovaj način najbolje mogu kontrolirati kvalitetu roba koju uvoze, dogovaraju specifične preinake nekih proizvoda kako bi ih prilagodili našem tržištu te osiguravaju originalne rezervne dijelove i adekvatnu podršku sukladnu svim europskim normama za svoje kupce.

Tvrtka je svoj rad započela u adaptiranoj garaži, a zahvaljujući visoko postavljenim standardima i predanosti obitelji Hunjak, Huni Bike Shop danas ima dvije moderno uređene poslovnice u Čakovcu i Prelogu gdje je i skladište sa sjedištem tvrtke.

Osim maloprodaje Huni Bike Shop se bavi i veleprodajom bicikala, opreme i dijelova za bicikle. Oni smo generalni ovlašteni uvoznici za sve brendove unutar njemačke Winora grupacije.

Winora grupacije je jedna od najvećih tvornica u Njemačkoj sa tradicijom proizvodnje bicikala koja seže u davnu 1914. godinu.

U sastavu Winora grupacije danas se nalaze poznati svjetski priznati brendovi bicikala te oprema i dijelovi BikeParts – Winora, Haibike i XLC – dijelovi i oprema.

Huni Bike Shop je i generalni distributer za vrhunske komponente SR Suntour. Vilice, pogoni, osovine pogona te amortizeri ovog kvalitetnog proizvođaća sve su češći izbor najpoznatijih proizvođača bicikala što dovoljno govori o njihovoj kvaliteti.

Naravno, i za njihove proizvode imaju vrhunsku podršku, osiguran stručan servis i originalne rezervne dijelove.

Osim navedenih brandova u svojoj ponudi imaju i Cube, Cinzia, Shimano, Sram, Crank Brothers, Schwalbe, Maloja, a u mogućnosti su Vam nabaviti i sve ostale brendove u razumnom roku.

Huni Bike Shop d.o.o. od svojih početaka njeguje izuzetno dobar odnos sa biciklističkim klubovima u našem okruženju te im pomažu u organizaciji mnogobrojnih natjecanja, biciklijada, posebnih utrka, u radu s mladim naraštajima, savjetima i na druge načine.

Do sada su sponzorirali i nekoliko vrhunskih vozača biciklima iz svojeg asortimana, a namjera im je nastaviti ovakvom praksom kako bi svi zajedno promovirali biciklizam kao način života i izuzetno zdrav hobi, ali i vrhunski sport.

Sve dodatne informacije možete saznati putem Facebook stranice, a ako imate dodatna pitanja posjetite ih osobno na adresi Svetojelenska 15, obratite im se putem email adrese ili ih nazovite na broj telefona 040/ 296 033.

Najnovije