OTVORENJE H18 Megastore Gaming Arene u Lumini centru

U Varaždinu će se u petak, 9. ožujka 2018. godine, otvoriti nova H18 Megastore Gaming Arena, peta u Hrvatskoj nakon Zagreba, Splita, Šibenika i Osijeka. Novo uređeni prostor na 140 kvadrata nudit će veliki velik izbor IT i gaming opreme, pametnih telefona, printera te računalnih komponenti.

H18 Megastore Gaming Arena bit će smještena u trgovačkom centru Lumini, koji se nalazi u Donjem Knegincu, Ul. Grada Lipika 15. Veliko otvorenje bit će u petak, 9. ožujka s početkom u 10:00 sati. Dosadašnja H18 Megastore trgovina nalazila se je u trgovačkom centru Supernova, a preseljenjem u novi prostor u Lumini centru trgovina će biti bogatija za gaming arenu.

Ovaj prostor od 45 kvadrata opremljen je s 10 vrhunskih HPC gaming računala i instaliranim najnovijih PC igrama kao što su: HearthStone, Overwatch, Counter Strike GO, League of Legends, Fifa 2018 i Pub G.

Prilikom otvorenja, svi posjetitelji imat će mogućnost od 9. do 11. ožujka iskoristiti dodatnih 10% popusta na cijeli asortiman.

Nova H18 Megastore trgovina nudit će cjelokupni asortiman proizvoda: HPC stolna računala, prijenosna i tablet računala, komponente i periferija za računala, Noa i ostali pametni telefoni, Noaline linija proizvoda s dodatnom opremom za mobitele, gaming oprema marke E-blue.

U sklopu trgovine, posjetitelji će pronaći i “gaming kutak” s najnovijim naslovima igrica za PC, Xbox, PlayStation 3 i 4 platformu. Trgovina će nuditi preko 30 modela laptopa svih vodećih proizvođača prijenosnih računala kao što su HP, Lenovo, Dell, Asus, Acer.

Najnovije