SHAMPER – posebne kombinacije u povijesnom okruženju

Jedinstvena lokacija u samom srcu Čakovca, Starom gradu, inzistiranje na kvaliteti i hrana od domaćih namirnica, ponuda vrhunskih pjenušaca, primijenjena moderna tehnologija i ljubazno osoblje čine okosnicu Bistroa i vinarije Shamper.

Okružen dvorcem Zrinski, Shamper pruža predivno i poletno enogastronomsko zadovoljstvo naspram pritisku golema povijesnog značaja kojim zrači čitav Stari grad. Bistro i vinarija Shamper konstantno radi na usavršavanju izbora hrane, što garantira da ćete u njihovoj “posebnoj ponudi” pronaći jela koja su doista – posebna!

U spomenutoj posebnoj ponudi nalaze se jela iz svih kategorija – predjela, glavna jela i deserti. U Shamperu tako za predjelo možete kušati i juhu od gljiva koja uključuje shiitake gljive, vrganje, bukovače i šampinjone. Prožimanje zemnih okusa nekoliko gljiva diže kompleksnost ovog naizgled jednostavnog jela na višu razinu.

Unutar ponude imate prilike kušati i pečenicu od mesa mangulice, svinjetine visoke kvalitete. Dodajte kao prilog krumpir, mariniranu pečenu papriku i luk dinstan na panceti i dobivate šaroliku galeriju okusa. Probajte i file domaćeg kunića, to jest otkoštena leđa s jastučićima od prosa i povrća, s umakom od poriluka, kao nešto laganije jelo.

Za ljubitelje plodova mora tu je i riba: jadranski zubatac te škarpina iz slobodnog ulova. Na kraju zasladite nepce desertom: preporučamo nezaboravne male tortice s bijelom čokoladom, makom, bademima i lješnjacima.

Kontaktirajte Shamper putem telefona na (040) 390 – 777 ili e-maila info@shamper.hr Posjetite bistro i vinariju Shamper, mjesto koje povijest stvara danas!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije