POWER COMPUTERS povodom rođendana organizira turnir u PS 4 FIFA 18

U sklopu rođendanskog tjedna Power Computers organizira turnir u Playstationu 4 Fifa 18.

Turnir će se održati u subotu 28. listopada 2017. s početkom u 10 sati ispred trgovine Power Computers (Zagrebačka 87, bivši Trgohit, prvi kat)

Prijaviti se možete u inbox na Facebook stranici Power Computersa. Požurite se jer prijave traju do popunjenja mjesta, a kotizacije nema!

Igra se za vrijedne nagrade, 1. i 2. mjesto osvajaju mobitel, dok 3. dobiva 22″ monitor.

U rođendanskom tjednu, koji traje od 23. do 28. listopada ispred trgovine Power Computers će svaki dan biti složen Playstation 4 tako da možete doći i malo trenirati i isprobati najnoviju igricu FIFA 18.

Također spremaju i brojna iznenađenja povodom 10. godišnjice poslovanja, tako svaki kupac koji kupi iznad 50,00kn izvlači tombolu i dobiva poklon.

Cijeli tjedan od 23. do 28. listopada traje rođendanski popust na cijeli asortiman iz trgovine, 10% na gotovinsko plaćanje, a na kartično 5% popusta.

Uz standardnu ponudu računala, laptopa i opreme, obogatili su asortiman sa gajmingom (Razer i Sharkoon) mobitelima Iphone-ima i Xiaomi, a najveća novost u ponudi su igračke Playmobil.
Na policama trgovine izložena je kompletna ponuda Playmobil igračaka savršenih za vaše dijete ili za rođendanski poklon svih dobnih skupina.

Plamobil igračke su dizajnirane kako bi potaknule razvojnu i interaktivnu igru, te donose mješavinu svakodnevnih i povijesnih prizora na život u svijetu boja i zabave.

Playmobil tematskim igračkama djeca otkrivaju i kreiraju svoju akciju, od vatrogasne i policijske postaje, povijesnih znamenitosti: piramide i gusarski brodovi, čaroban princezin svijet te veliku zabavu na selu.

Dođite na rođendan, druženje & zabavu!

Najnovije