PODROOM za Porcijunkulovo nudi program koji se ne propušta

Podroom Drink And Music Club Čakovec osmislio je zanimljiv program kao prateću ponudu povodom održavanja tradicionalne manifestacije Porcijunkulovo.

Porcijunkulovo u Podroomu počinje dan ranije, 27. srpnja, kada će se u dvorištu održati veliko otvaranje Vinskog vrta. Svakog dana do kraja manifestacije, u dvorištu ćete moći uživati u degustaciji dobre kapljice i promocijskim cijenama najpoznatijih međimurskih vina vinarija: Novak, Dvanajščak-Kozol, Tomšić, Jakopić, Turk i Kojter.

U četvrtak vas na otvorenju očekuje i dobra zabava TS Kumova bez kojih je podrumarenje gotovo nezamislivo, a ovaj put će se odvijati na otvorenom.

Dođite, osvježite se uz odličnu kapljicu, te se zabavite uz odličnu glazbu za svačiji ukus.

Petak 28.7.2017.
Ako ste puni energije, željni druženja, plesa i dobre zabave, u petak za vas pripremaju odličnu atmosferu u dvorištu Podrooma za koju će biti zaduženi TS Kumovi. Da atmosfera bude još bolja očekuju vas vinari koji će prezentirati svoja odlična vina, koja ćete moći isprobati i nabaviti po promotivnim cijenama.

U zatvorenom vas očekuje odlična glazba DJ-a Symart. Dakle, jedino što trebate raditi u petak navečer je doći u Podroom Drink And Music Club i uživati.

Subota 29.7.2017.
U subotu dođite oboružani osmijehom, energijom i dobro se zabavite na otvorenom uz TS Ledina. Dođite i zabavite se uz opuštajuće zvukove i dobro poznatu atmosferu. U zatvorenom je za zabavu zadužen DJ Mario – best of mashup. Stoga, skupite društvo i posjetite Podroom Drink And Music Club.

Nedjelja 30.7.2017.
Plešite u dvorištu Podroom Drink And Music Cluba uz TS Dangube koji će biti s vama do ranih jutarnjih sati uz odličnu glazbu. Očekuje Vas prava zabava, pokoji bljesak fotića i još jedna luda i nezaboravna noć. U zatvorenom je za zabavu zadužen DJ Alexsis.

Ponedjeljak 31.7.2017.
Podroom Drink And Music Club Vas poziva na dobru zabavu TS Kumova. Dođite i poslušajte ih, garantiramo Vam da nećete ostati ravnodušni, ne sumnjamo da će atmosfera biti užarena, a obećavamo da će Vas TS Kumovi oraspoložiti, raspjevati i rasplesati. Zabava će se održati na otvorenom, dok je za dobru glazbu u zatvorenom zadužen DJ Danny black.

Utorak 1.8.2017.
Za dobru atmosferu će i u utorak biti zaduženi TS Kumovi kada vas očekuje još jedna luda i nezaboravna noć uz Podroom Drink And Music Clubu. Za odličnu zabavu u zatvorenom je zadužen DJ Nixou.

Srijeda 2.8.2017.
I zadnji dan vas u Podroomu očekuju najbolji međimurski vinari, te najbolja zabava na otvorenom uz TS Kumovi. U zatvorenom će vas uveseljavati DJ Mario – best of mashup.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije