U HRVATSKOJ smješten prvi u svijetu IQcure resort u Termama Sv. Martin

Upoznajte koncept turističkog zdravstva budućnosti! Da bi nam netko prije desetak godina rekao kako ćemo danas, u svega 40 minuta moći saznati potpuno stanje psihofizičkog zdravlja, vjerojatno mu ne bi vjerovali. No upravo je to danas ono što nudi prvi, i za sad jedini, IQcure resort smješten u najsjevernijoj županiji Hrvatske – Međimurju.

Svega sat vremena vožnje od Zagreba, početkom godine otvorio se jedinstveni centar koji mijenja granice i sliku mogućeg. S lokacijom unutar jednog od najvećih kontinentalnih turističkih odredišta u Hrvatskoj – Termama Sveti Martin, IQcure resort predstavlja cjelovito mjesto za kvalitetan odmor na kojemu će za vrijeme boravka, svaka osoba biti u mogućnosti napraviti nešto dobro za sebe, a to je preventivni pregled cijelog tijelo na prvom i jedinom na svijetu IQCURE skeneru.

Darujemo Vam u suradnji s Iqcure Beter Life paket IQCURE GOLD SCAN u vrijednosti od 3300 kuna, više pročitajte na kraju članka.

Prvi u svijetu – IQCure skener
IQCURE® SCAN je vrunska kombinacija skenera koji se upotrebljavaju u preventivnim i rehabilitacijskim programima, a temeljiti su na principima kvantne fizike, koji na temelju medicinske tehnologije i referentnih baza podataka skenira vaše tijelo kako bi se dobila što jasnija slika o vašem psihofizičkom zdravlju. Klijent dobiva odgovore na slijedeća pitanja: Tko ste zapravo baš vi? Koji je vaš psihoemocionalni status, razina stresa, bioritam, razina zamorenosti organizma? Koji vaši organi i organski sustavi najviše pate zbog toga i gdje bi se kroz određeno vrijeme mogla, ne promijeni li se stil života, pojaviti bolest ili ozbiljni disbalans? Koliko i kakvu hranu trebate unositi hrane u organizam? Koliko se morate kretati? Imate li premalo mišića a previše masti s obzirom na vašu težinu? U kakvoj ste trenutno formi i još više od 500 drugih parametara možete saznati pomoću IQCURE skeniranja kompletnog vašeg tijela i psihičkog sustava.

Terapije i programi
Na temelju rezultata skeniranja i stanja organizma, klijentu se preporučuju različiti programi i paketi koji se sastoje od: antistres paketa, muško zdravlje, žensko zdravlje, vitalnost, detox, relax i mršavljenje. U svaki od tih paketa uključene su terapije na patentiranim terapijskim uređajima visoke kvalitete i vrhunskog dizajna. Od terapije svjetlom, bojama, zvukom, aromaterapija, terapije elektromagnetskim valovima, vježbi disanja do fizioterapije i kompletne detoksikacije posebnim programom prehrane. Tu je i neizostavna ponuda opuštajućih masaža kao ljekovita termomineralna voda poznata još iz 1913. godine koja u kombinaciji s ostalim aktivnim i zdravim sadržajima Termi Sveti Martin pruža jednu novu dimenziju turističkog zdravstva.

IQCURE® better life
Ovaj koncept razvija vodeća međunarodna tvrtka za planiranje i dizajn SPA i wellness projekata pod vlasništvom doktora Heinza Schletterera koji iza sebe ima više od 30 godina iskustva u wellness i SPA industriji, te više od 2000 ostvarenih projekata diljem svijeta. O ozbiljnosti tvrtke govori i činjenica da tvrtka posjeduje vlastitu proizvodnju međunarodno priznate medicinske i SPA opreme i to na najvišoj razini kavlitete (ISO 9001) koja je smještena u blizini Varaždina.

Javite nam se za više informacija na mobitel 099 382 8500 ili email adresu info@medvital.hr

Svakodnevno nas pratite na Facebook stranici Iqcure Better LIFE

NAGRADNA IGRA

Darujemo Vam u suradnji s Iqcure Beter Life paket IQCURE GOLD SCAN u vrijednosti od 3300 kuna. Pročitajte što sve sadržava paket IQCURE GOLD SCAN OVDJE Ispod članka objavljenog na Facebook profilu eMedjimurja podjelite objavu na svojem zidu, napišite svoje ime i prezime ispod objave te lajkate Facebook stranicu Iqcure Better LIFE, a mi ćemo slučajnim odabirom odabrati sretnog dobitnika. Nagradna igra traje do ponedjeljka, 12. lipnja do 20 sati. Sretno!

Pročitajte što sve sadržava paket IQCURE GOLD SCAN OVDJE

Najnovije