UREDI PROSTOR u kojem živiš sa inovativnim rješenjem Qwadu dizajna

Svi smo barem jednom poželjeli preurediti svoj dom, ali nismo imali inspiraciju. Ako želiš promijeniti boju zidova, a nisi siguran koja bi boja najbolje odgovarala uz postojeći namještaj ili želiš u potpunosti preurediti prostor u kojem boraviš, a ne znaš kako najbolje iskoristiti postojeći namještaj? Ne brini, zato je tu Qwadu.

Svatko zaslužuje prostor u kojem će uživati nakon napornog radnog vremena. Upravo zbog toga mi pružamo usluge individualnog savjetovanja uz pomoć naših mladih stručnjaka.

Savjetovanja i makeover radi se na individualnoj razini, u tvom domu ili na daljinu.

Individualno planiranje na daljinu

Idejni projekt je jedinstveni plan dizajniranja interijera izrađen samo za tvoj prostor. Uključuje ideju i skicu tvog interijera. Individualno planiranje na daljinu uključuje 2D i 3D vizualizaciju, s kojom možeš vidjeti kako će tvoj interijer izgledati.

Nakon što našem stručnjaku ispričaš ideje, zamisli i želje, kreće se u planiranje i traženje najboljeg rješenja za tvoj prostor u skladu s budžetom.

Individualno planiranje u tvom domu

Dolaskom u tvoj dom, na licu mjesta naš će stručnjak napraviti detaljno mjerenje, te prezentirati vizualno rješenje prostora. Individualno planiranje uključuje 2D i 3D vizualizaciju, s kojom možeš vidjeti kako će tvoj interijer izgledati.

Preuređenje nekretnine za prodaju

Učini svoju nekretninu atraktivnom, te je uljepšaj za prodaju i time povećaj povećaj njenu vrijednost. Naši kreativni stručnjaci imaju bezbrojne ideje kako da posložiš namještaj, koje boje odabrati za zidove, što dodati, a što maknuti iz interijera kako bi bio što privlačniji potencijalnom kupcu.

Savjetovanje

Ako ti je potreban savjet i ideje kako posložiti namještaj, koju dekoraciju odabrati, savjeti oko boja za zidove, što maknuti iz interijera, javi nam se za savjet.

Unutarnje uređenje tvog prostora ne znači da moraš imati skupi dizajnerski namještaj. Uređenje interijera je proces prilagođavanja prostora tvojim životnim i estetskim potrebama, bez obzira da li se radi o upotrebi skupih ili jeftinijih proizvoda.

Na ovom projektu zapošljavaju se studenti/mladi dizajneri interijera.

Svoj termin možeš rezervirati upitom na mail adresu ili telefonskim pozivom na 040 / 390 700 u vremenu od 7 do 15sati od ponedjeljka do petka.

Za sve aktualnosti iz svijeta nekretnina i uređenja doma pratite nas na našoj Facebook stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije