GLAMUROZNE žene uređena lica izlaze iz novootvorenog salona ‘Glamour’

Čakovec je postao bogatiji za još jednu destinaciju za njegu tijela, zdravlja i ljepote.

Riječ je o kozmetičkom salonu Glamour u kojem će sve posjetiteljice na jednom mjestu moći uživati u bogatoj ponudi i vrhunskoj njegi tijela, kozmetičkim uslugama, masaži, depilaciji, manikuri i drugim tretmanima.

Ondje vaša ljepota postaje njihova briga. U bliskoj vezi sa stvarnim željama klijentica, Glamour će uvijek obaviti tretman koji izaberete sa veseljem na način da se ispune vaše želje.

Tu se možete opustiti, uživati i uljepšati, ali i riješiti nepravilnosti na koži tijela i lica.

Glamour je nezaobilazno mjesto svakome kome je stalo do zdravlja, brige oko tijela i ljepote. To je kozmetički salon koji ima izuzetan ambijent s jednom od najširih paleta usluga u gradu gdje u opuštenoj atmosferi i među ljubaznim i uslužnim osobljem uživate u odabranom tretmanu uz muziku, listanje časopisa te opuštanje u wellness sobi.

‘Najveće zadovoljstvo su mi oduševljena lica klijentica kad uđu u prostor, a još ljepši osjećaj kad uređene i zadovoljne izlaze’, rekla je vlasnica Tanja Mezga.

Oduvijek je bila zaljubljena u šminke i dok su druge žene kupovale torbice i cipele, ona je kupovala kistove. Educirala se u Hrvatskoj i inozemstvu i shvatila kako joj kist najbolje leži u ruci. Vratila se kući, uzela vremena i ostvarila zacrtani cilj – otvorila kozmetički salon i uživa u onome što najviše voli.

Pored usluge šminkanja, na raspolaganju su vam manikura i pedikura, gelirani nokti i trajni lak vrhunskim proizvodima Reforma i Arty nails, kao i depilacija, oblikovanje obrva, masaže, njega lica i tijela proizvodima Esensa mediterana i Skeyndor te ugradnja trepavica.

U ponudi imaju infracrvenu kapsulu za mršavljenje i oporavak mišića, te Carbonsku kupku za detoksikaciju tijela, poboljšanje tonusa kože i otapanje masnoća.

Osjećat ćete se ljepše i bolje, jer svaki njegovan čovjek se osjeća privlačnijim, sigurnijim u sebe, samim tim i uspješnijim.

Više o samoj ponudi salona Glamour pogledajte na njihovim Facebook stranicama.

Rezervirajte svoj termin na vrijeme:

Mob: 099 331 35 53
Tel: 040 601 924
E-mail: glamour.tanjamezga@gmail.com

Glamour make up and beauty lounge

Čakovec, Kalmana Mesarića 1

Radno vrijeme:

Ponedjeljak: 11 – 19 h
Utorak: 8 – 16 h
Srijeda: 11 – 19 h
Četvrtak: 08 -16 h
Petak: 11 – 19 h
Subota prema dogovoru
Nedjelja prema dogovoru

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije