PIZZERIA VENERA Fina hrana, terasa, dječje igralište – dođite u Pleškovec

Pizzeria Venera svoja je vrata otvorila prije 20-ak godina u sklopu malonogometnog igrališta Venera u Pleškovcu, s ciljem pružanja bogate gastronomske ponude na zadovoljstvo posjetitelja.

U želji da se kod njih osjećate ugodno i prije nego što kušate hranu, ističu izuzetno visoku kvalitetu namirnica koje koriste u pripremi hrane, savršeno pripremljenu hranu, domaću atmosferu, terasu, dječje igralište, te u prvom redu stručno i ljubazno osoblje koje osigurava svakom gostu iznimnu kvalitetu cjelokupne usluge.

Pizzeria Venera na svom meniju ima za svakog ponešto. Priprema ukusne delicije za ljubitelje talijanske hrane i za one koji ipak više vole domaće specijalitete. Ljubitelje talijanske hrane oduševit će široka ponuda pizza iz krušne peći, tjestenina i lazanja čija se cijena kreće od 30 kn, a osim talijanske hrane može vam ponuditi domaće, međimurske specijalitete- meso iz tiblice i suhe jezike.

Neizostavan dio su slatki deserti (palačinke, sladoled) i bogata ponuda pića i napitaka iz koje izdvajamo vrhunska, kvalitetna međimurska stolna vina i butelje.

Za veće grupe nude iznajmljivanje sportskog kompleksa s malonogometnim igralištem, svlačionicama, kuhinjom i šankom. Također nude iznajmljivanje teniskog terena sa mogućnošću noćne rasvjete.

Svake srijede pizza party – velika piza + Coca Cola ili Pan 0,25l 30 kuna

Pizzeria ima i iznenađenja za Vas. Često na svojim facebook stranicama, koje možete pogledati OVDJE, daruje najsretnije čitatelje s raznim menijima, a svake srijede očekuje vas pizza party iz krušne peći (velika pizza Capricoza + Pan 0.25 ili Coca Cola) za samo 30 kuna.

Kad ogladnite, svoja nepca zadovoljite se uz odlične pizze, lazanje, međimurske specijalitete i ostalu hranu u Pizzeriji Venera.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – Četvrtak: 08 – 23 h
Petak, Subota: 08 – 01 h
Nedjelja i praznik: 08 -00 h
Kuhinja radni dan od 15 h, a vikendom od 13 h


PIZERIA VENERA
Pleškovec 63b, 40311 Lopatinec
Web: www.venera.com.hr
Tel: 040/ 855 999


Najnovije