FOTO DANKüchen proslavili prvi rođendan u Varaždinu uz odličnu hranu i glazbu

Godinu dana postojanja u Varaždinu valjalo je dobro proslaviti, a posebnu notu događaju dao je popratni program koji su iz DANKüchena pripremili posebno za ovu priliku. Kako izložene kuhinje u njihovom studiu ne bi samo bile ukras, pobrinula se Doris Vlah, bivša natjecateljica RTL-ovog showa 3, 2, 1 – kuhaj!, koja je gostima pripremila gastronomske poslastice, a otkrila nam je da su pripreme trajale cijelog dana.

– Kuham od 10 sati ujutro, spremila sam toliko hrane da više ne mogu ni upamtiti sve što je danas prošlo kroz kuhinju. Sama kuhinja je savršena, vidite i sami, nema nikakvih problema – rekla nam je vidno zaposlena Doris.

Također, pripremila je i iznenađenje zaposlenicima DANKüchena u obliku torte kako bi rođendan dobio još jednu, svečaniju notu. Nakon rezanja torte, uslijedio je govor zahvale, u kojemu su iz DANKüchena zahvalili svima koji su im se pridružili na ovaj poseban dan, ali i svima onima s kojima su surađivali u proteklih godinu dana.

– U ovih godinu dana stvorili smo odlične odnose ne samo s Varaždincima, već s ljudima iz cijele regije i Međimurja. Prepoznali su našu kvalitetu i posvećenost poslu, ali i osoban pristup. Hvala svima koji su večeras s nama, ali i onima koji su bili cijele godine, nadamo se da ćemo se družiti na istom mjestu još godinama – istaknuli su tom prilikom iz DANKüchena.

Nakon svečanosti, uslijedilo je slavlje u opuštenoj atmosferi, a za glazbenu podlogu pobrinuli su se otac i sin Srećko i Hrvoje Krištofić, inače članovi popularnog banda Genova, koji su u akustičnom izdanju odsvirali nekoliko pjesama i tako podignuli zabavu na novu razinu.

Ugodno druženje nastavilo se uz pregršt gastronomskih i drugih delicija do večernjih sati, a svi okupljeni su se odlično zabavili i tako uljepšali ovaj poseban dan za DANKüchen.

Svi koji žele pogledati kuhinje, mogu rezervirati i termin sastanka u DANKÜCHEN studio Varaždin i saznati što je najbolje za vas!

Radno vrijeme: Pon – Petak 10,00 – 19,00 sati, Subota 9,00 – 13,00 sati

email: dankuchen.varazdin@gmail.com
mobiteli: + 385 99 423 77 12, + 385 99 603 94 53
web stranica: www.dankuchen-varazdin.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije