Zablistajte na novogodišnjoj zabavi uz haljine iz butika Lorella snižene 25%

Najluđa noć u godini svakim je danom sve bliže, a ukoliko još uvijek niste izabrale haljinu u kojoj ćete zablistati na novogodišnjoj proslavi, svratite do Lorelle, jer se haljine za novogodišnju noć nalaze na akcijskom popustu od 25%.

Najnovije kolekcije hrvatskih, njemačkih i turskih proizvođača osigurati će da vaš outfit ne prođe nezapaženo. U ponudi butika Lorella modeli su za svaku priliku i to u konfekcijskim brojevima od 36 do 54, tako da svatko može pronaći haljinu po želji.

Iz široke ponude izdvajaju i novu kolekciju haljina za hižne mamice, a ništa lošije neće proći ni maturantice koje već traže haljine za maturalnu večeru, jer u Lorelli odobravaju popust i na maturalne haljine.

Osim brojnih kolekcija po akcijskim cijenama, Lorella u ponudi nudi i zimske kapute raznih dezena i veličina do 54, jakne popularnog asimetričnog kroja, balonere, tunike, hlače, košulje, sakoe, jaknice i haljine, i još puno zanimljivih odjevnih predmeta koje možete razgledati i isprobati.

Pri traženju idealnog komada odjeće pomoći će vam ljubazno i stručno osoblje, koje će vam svojim savjetima olakšati svaku kupnju.

Uvjerite se sami u ponudu LORELLE u Čakovcu u Zagrebačkoj 87, prizemlje Super Konzuma, Facebook – Butik Lorella Čakovec.

Najnovije