Radio Megaton daruje dvije tisuće kuna!

Dočekati Božić uz prepun blagdanski stol, a ne potrošiti niti jednu kunu, zvuči poput dobre šale. Međutim, najsretnijem slušatelju ili slušateljici Radija Megaton, ova želja će se ostvariti tik pred Božić! Kako? Sudjelovanjem u nagradnoj igri ‘Božićna premetaljka’!

Riječ je o nagradnoj igri koja počinje u ponedjeljak, 05. i traje do nedjelje, 18. prosinca, dok je samo finale dan kasnije, u ponedjeljak, 19. prosinca.

Slušatelji se u nagradnu igru mogu uključiti na način da svakodnevno prateći program Radija Megaton zapisuju riječi koje se, bez unaprijed određenog redoslijeda, emitiraju u različitim terminima tijekom dana. Zadatak je zapisane riječi uobličiti u smislenu rečenicu.

Slušatelji koji žele konkurirati za vrijednu nagradu – poklon bon sa dvije tisuće kuna – trebaju se s točnim poretkom riječi u rečenici javiti u program Radija Megaton u ponedjeljak, 19. prosinca od 12 sati.

Onaj slušatelj ili slušateljica koji će ponuditi točan odgovor bit će nagrađen/a sa dvije tisuće kuna vrijednim poklon bonom, što će sigurno biti jedan od razloga da predstojeći blagdani prođu bezbrižnije nego ikad prije.

Najnovije