Mali borić za maksimalan ugođaj Božića!

Za ove blagdane iz Malog Borića pripremili su vam čaroliju u malom. Riječ je o boriću koji je veličine svega 30 centimetara, ali će vas obradovati kao i velika božićna jelka.

Kako kažu, njihova je ideja proslaviti najljepše blagdansko razdoblje u godini tipičnim simbolom Božića – prekrasnim malim borićem.

Njihovi mali borići su eko-friendly, dolaze u teglicama sa mogućnošću da ga kasnije zasadite gdje god poželite i što je najbolje – kupujete mali borić koji koji živi i širi svojim mirisom borovine prekrasnu božićnu atmosferu.

Www.MaliBoric.com štedi prostor, pretvara vaše mališane u kreativce koji će u vlastitoj sobi imati svoje božićno carstvo, omogućava vam da i kad ste u uredu zatrpani poslom uz njegovu nazočnost osjetite duh Božića. Kako mali borić godišnje raste 5-10 centimetara, može vas uveseljavati i par godina prije nego počne tražiti više prostora. Mali borić dolazi u tegli međutim, ostavlja puno prostora za personalizaciju i unikatan i jedinstven poklon ili ukras.

U pronalaženju Božićnih poklona za svoje prijatelje, obitelj, kolege i poslovne partnere, budite slobodni primiti njihovu ideju da ovog Božića jedan od mogućih poklona bude Mali Borić. Naručite svoj mali borić ovdje i pogledajte jedinstvenu ponudu koju su osmislili za vas.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije