Trebate poslovne poklone, originalne promotivne artikle? Imamo rješenje!

Znamo da je biranje poslovnog poklona proces koji zahtjeva vrijeme i inspiraciju kako ne biste svake godine poklonili istu stvar. Tu dolazi Agnitum. Praćenjem svjetskih trendova i širenjem ponude, i ove sezone izdvojili smo nekoliko prijedloga raspoređenih po kategorijama.

Reklamni proizvodi FUNKCIONIRAJU! Zabavni su, atraktivni i korisni, a pratite li trendove znate da su i poželjni. Ne propustite našu ponudu reklamnih proizvoda na www.agnitum.hr Nudimo Vam kompletno rješenje od kreativne ideje, grafičkog vizuala, uzorka, realizacije tiska do isporuke na željenu adresu.

Istaknite se i ostavite svoj trag u svakodnevici vaših klijenata, poklonite im jedinstvenu, modernu i praktičnu drvenu kutiju. Ispod kliznog poklopca nalazi se drvena poluga-drobilo za orašaste plodove. Tijelo kutije izrađeno je od cijenjenog drva hrasta, a poklopac od smeđeg pleksiglasa na kojem može biti gravirana poruka, dekoracija ili logotip. Agnitum nudi široku paletu tiskarskih tehnika dorade pa tako i doradu gravurom.


Za jedinstvenu prezentaciju branda, tvrtke, projekta, događaja ili specifičnog proizvoda u ponudi imamo personalizirane kemijske olovke i magnete. Izrađuju se u Europi prema Vašim specifikacijama što garantira jedinstveni i izvrstan proizvod. Zbog zahtjevne tehnologije izrade cijenu je moguće definirati po viđenom nacrtu i vizualu proizvoda. Vizualizacija je besplatna bez obzira na potvrdu narudžbe. Agnitum će Vam ponuditi najbolju moguću cijenu!

U novom tiskanom izdanju kataloga potrudili smo se izdvojiti kreativne, tražene i trendi promotivne proizvode namijenjene Vašim kupcima i poslovnim partnerima. Artikli koje do sada možda niste doživljavali kao promotivne, Vašu će promociju dovesti na novi, viši nivo.

>>> Prelistajte online ili naručite besplatno tiskano izdanje kataloga na www.agnitum.hr

Za kupce s područja Međimurske županije robu dostavljamo besplatno.

Agnitum d.o.o. reklamni proizvodi
Domašinec, Glavna 62
40318 Dekanovec

www.agnitum.hr

Email: agnitum@agnitum.hr
Facebook: Agnitum.hr
Tel: +385 91 186 3219

Najnovije