Zašto učimo strane jezike i gitaru u Studiju Žerjav? – Saznajte iz prve ruke

Nakon tri vrlo uspješne godine Studio Žerjav upisuje nove grupe učenja STRANIH JEZIKA od 3 godine starosti, sviranja GITARE te INFORMATIKE za osnovnoškolce.

Zašto je Studio Žerjav savršen izbor za cijelu obitelj?

Saša Preložnjak: Moj otac savršeno govori talijanski, a meni je to uvijek bio najzanimljiviji jezik. Na učenje jezika u Studio Žerjav uputila me tvrtka u kojoj trenutno radim, a satovi su toliko jednostavni i zabavni da ću nastaviti učenje i dalje. To je moj izlazak srijedom!

Sandra Markov: Talijanski jezik je oduvijek moja strast, a nikad nije kasno za nove izazove i nove ciljeve. Strani jezici su danas vrlo bitni u poslovnom svijetu, kod putovanja i školovanja. Studio Žerjav team je profesionalan, pristupačan, ljubazan i zato su bas oni bili moj izbor za ovaj izazov!

Mario Vinko: U Studiju Žerjav učim njemački i engleski, a moja djeca njemački jezik. Jezici su mi bitni zbog praćenja literature, stručnog usavršavanja i sudjelovanja na kongresima. Poznavanje barem 2 strana jezika naša je realnost. Zašto Studio Žerjav? Vrlo jednostavno. Kvalitetna nastava, odlični profesori, opuštena atmosfera, pristupačne cijene…

Valentina Hažić: Studio Žerjav nudi sveobuhvatan pristup u učenju stranih jezika, a upravo je kvaliteta rada, pristupačnost i susretljivost nastavnog osoblja ono što me čini njihovim višegodišnjim polaznikom.

Željka Vincetić: Volim satove engleskog jer uz puno rada, truda i učenja tu je i puno zabave i smijeha. Svaki sat donosi nam nova uzbuđenja i nove lekcije, ali sav se trud dosad isplatio. Jedva čekam nastaviti dalje i još puno toga naučiti.

Petra Krčmar: Sviđa mi se jer je pristup učenju jezika drugačiji, opušten i bez problema i straha mnogo učimo i ponavljamo. Osjećam se kao u vlastitom domu punom topline. Profesorica je fantastična, super objašnjava, strpljiva, pažljiva i puna znanja koje nam prenosi, a okruženje je super osmišljeno i prilagođeno našim potrebama i željama. Rezultate je prepoznala i moja profesorica u osnovnoj školi. Bravo Studio Žerjav, samo tako dalje i radujem se početku nove školske godine.

Lana Maček: Upisala sam engleski u Studiju Žerjav jer sam dobivala lošije ocjene iz testova u školi. Mislila sam odustati kada u školi poboljšam ocjene, ali mi se jako svidjelo društvo, profesorica je super, a gradivo koje smo učili mi je puno pomoglo u školi. Zato sam odlučila ostati.

Lovro Jurgec: Jako se veselim kad idem na satove gitare jer je zabavno i imam najboljeg profesora gitare na svijetu.

Eva Fodor: Počela sam svirati gitaru zato što ju i moja omiljena pjevačica svira, a gitaru sam posebno zavoljela kod profesora Marka.

Alek Mlinarić: Obožavam ići na gitaru. To mi je najdraži instrument. Profesor Marko Žerjav je najbolji profesor ikad. Najviše volim blues i heavy metal.

Kruno Kropek i Marija Močnik: Engleski učimo još od vrtića, a važan je za našu budućnost kako bismo lakše putovali i sporazumijevali se i zbog toga se vrijedno pripremamo za međunarodne ispite. Učimo u Studiju Žerjav zbog pristupačnih i zabavnih profesora, poticajne okoline te tople i opuštene atmosfere u kojoj se nitko ne srami pogriješiti ili pitati za pomoć.

Stručni predavači u Studiju Žerjav:

Početak nastave je 12.9. za djecu i 19.9. za odrasle. Obratite nam se s povjerenjem!

Čakovec, Donji Kraljevec i Mursko Središće

098 613 620 / 040 328 094 / studio.zerjav@gmail.com / Facebook – Studio Žerjav

Najnovije