Centar stranih jezika

STUDIO ŽERJAV Brzo čitanje i mudro učenje jamče uspjeh u školi i na poslu

BESPLATNE POKAZNE RADIONICE međunarodno nagrađivanih programa provodit će se u petak 10. veljače i subotu 11. veljače

Svi ste dobrodošli u Centar stranih jezika STUDIO ŽERJAV, prijavite se i saznajte sve što vas zanima o programima koje nudimo.

Jedinstveni programi ove međunarodne škole namijenjeni su predškolcima, učenicima u osnovnoj i srednjoj školi, studentima i odraslima, a Škola je i dobitnik nagrade za izniman doprinos obrazovanju u regiji.

UZLET U MUDRO UČENJE program je namijenjen PREDŠKOLCIMA koji će u rujnu sjesti u školske klupe i izvrsna je priprema za školu. Razvijamo radne navike i pozitivan stav prema školi uz mnoštvo korisnih grafomotoričkih i psihomotoričkih vježbi, te kreativnih i zanimljivih aktivnosti.

MUDRO UČENJE – OD PRVOG KORAKA program je namijenjen učenicima od 1. do 3. razreda osnovne škole. Razvijamo kapacitet za pamćenje i pažnju, a sve s ciljem što boljeg i lakšeg čitanja i računanja. Uz izgradnju samopouzdanja razvijamo kapacitet za učenje kod naših malih učenika.

BRZO ČITANJE I MUDRO UČENJE program je namijenjen osnovnoškolcima od 4.razreda, srednjoškolcima, studentima i odraslima. Polaznici savladavaju tehnike brzog čitanja i funkcionalnog učenja uz memorijske tehnike i prezentacijske vještine kako bi uštedili vrijeme i imali što više uspjeha u školi i na radnom mjestu.

BESPLATNE POKAZNE RADIONICE naših međunarodno nagrađivanih programa provodit će se u petak 10. veljače i subotu 11. veljače. Kontaktirajte nas na broj telefona 098 613 620 ili email studio.zerjav@gmail.com i osigurajte svoje mjesto na besplatnim radionicama.

>> FOTOGALERIJA Dođite na besplatne radionice

Jer UČITI JE LAKO, MI ZNAMO KAKO!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije