Besplatna dostava najboljeg soka od aronije!

Na stranici www.FinotekaDostava.com (ili na 040/821-501) možete naručiti besplatnu dostavu najkvalitetnijeg matičnog soka od aronije (OPG Rajher) na bilo koju adresu u Međimurju!

Sok od aronije pije se iz zdravstvenih razloga, stoga je posebno bitno da znate zašto je Finoteka između bezbroj proizvođača 100%-tnog matičnog soka od aronije odabrala upravo OPG Rajher iz Mihovljana.

Aronija na OPG-u Rajher proizvedena je na potpuno ekološki način, proizvođač je u tzv. prijelaznom razdoblju, pod kontrolom ovlaštene kuće za certificiranje te očekuje skoro dobivanje EKO certifikata. Mnogi proizvođači aronije kažu da to nije bitno zbog toga što se aronija ionako ne prska, ali to nije skroz točno. Naime, mnogi ne prskaju biljke, ali prskaju zemlju oko aronije protiv korova (OPG Rajher je okopava). Također, mnogi koriste umjetna gnojiva, a ovaj proizvođač isključivo stajnjak.

Okus soka zaista je izvrstan!

OPG Rajher ima sve potrebne “papire” s kojima dokazuje zdravstvenu ispravnost soka. Analiza soka napravljena je na Bioinstitutu u Čakovcu.

Ovaj Finotekin proizvođač bere aroniju u više faza, a ne samo jednom ili dva puta kao mnogi drugi. To je bitno zbog toga što je sok najkvalitetniji i najbogatiji nutrijentima tek ako se pravi od idealno zrelih bobica. OPG Rajher proizvodi aroniju prvenstveno za prodaju u svježem stanju, a tek onda za sok pa se zato uvijek beru idealno zrele bobice koje se prerađuju u sok. Najveći broj drugih proizvođača pričeka neku sredinu zrelosti te odjednom poberu i premalo zrele i prezrele bobice, što naravno utječe na kvalitetu soka.

Na ovom OPG-u aronija se bere ručno, ništa strojno. To je vrlo bitno!

Boce su po 0.5L i 0.75L. To je super jer se sok od aronije nakon otvaranja inače brzo pokvari pa se ljudima koji kupuju boce po litru u pravilu dio soka pokvari.

Cijena je 45 kn za 0.5L ili 60 kn za 0.75L. Dostava po Međimurju je besplatna. Kliknite na www.FinotekaDostava.com ili nazovite 040-821-501.

Najnovije