Infinity: Organizaciju vjenčanja prepustite stručnjacima za Dan iz snova

>> Infinity: Organizaciju vjenčanja prepustite stručnjacima za Dan iz snova

Ukoliko razmišljate o svome danu iz snova, idealnom događaju koji će obilježiti vaš život i ostati vam zauvijek u sjećanju, poput vjenčanja, poslovnog eventa, turističke manifestacije ili tematske zabave, upravo to nudi vam Agencija za organizaciju, promidžbu i posredovanje Infinity.

Agencija Infinity osnovana je sa ciljem organiziranja, osmišljavanja te produkcije korporativnih evenata, kao i kulturnih manifestacija, a sama ponuda Agencije temelji se na promidžbi kako javnih tako i privatnih subjekata i sve to na pouzdan, inovativan i sofisticiran način, sa ciljanim fokusom na potrebe klijenata.

S pomno osmišljenim, a potom i biranim timom stručnjaka u svome području, poseban naglasak pri organizaciji evenata, Infinity stavlja na kompletnu organizaciju vjenčanja, počevši od samih prosidaba koje Infinity čini na posve novi, originalan način, preko odabira lokacije, vjenčanja prema željama i interesima mladenaca te detaljnih priprema, pa sve do odabira bračnog putovanja.

Tim Agencije Infinity čine ljudi različitih osobnih profila i zanimanja, stručnjaci koji svaki svoj zadatak prihvaćaju s posebnim žarom, a svaki novi događaj za njih predstavlja jedinstvenu priliku za njihov osobni izričaj i novo dokazivanje. Stoga vam predstavljamo sve njih, ljude bez kojih niti jedan naš event ne bi bio upravo ono što jest – čaroban i poseban na svoj način.

Tim Agencije Infinity čine redom: fotografi Petar Borovec, Vedran Rihtarić i Iva Potočnik, stručnjak za rasvjetu sa svojim suradnicima Tomislav Habulan, dizajnerica i vlasnica studija “Ellera” Željka Vidović, dekoraterka i cvjećarka te vlasnica Cvjetne Galerije “Apolona” Daša Boršić, zatim voditeljica sportskog i rekreativnog plesa u plesnom studiju “Valcer” Emina Mušanović, kozmetičar maser i vlasnica Centra ljepote “Sjajni” Mateja Bernik, make up artistkinja Diyala Katanec te slastičarka i vlasnica Radionice kolača “Monika” Helena Mihaljković.

Inače, važno je napomenuti kako Agencija Infinity nudi i ostale usluge počevši od organizacije korporativnih evenata poput poslovnih seminara, evente lansiranja brandova, proizvoda ili usluga, dana otvorenih vrata, božićnih i raznih drugih tematskih partyja, otvorenja poslovnih prostora, kao i organizaciju privatnih evenata kao što su vjenčanja, proslave obljetnica, zaruka, rođendana, raznih domjenaka i slično.

Također nudimo i usluge organiziranja turističkih manifestacija i raznih oblika aktivnog odmora i wellness turizma, poput team buildinga te sportskih i kulinarskih radionica. Osim već spomenutih usluga, Agencija Infinity nudi vam i mogućnost angažiranja osoblja prema prilici i potrebi eventa; hostese, konobare, koktel majstore, modele, plesače, celebrity-je, babysittere.

Sve to Infinity vam nudi uz svesrdnu podršku i potporu svojih partnera: hotela Trakošćan u Trakošćanu, restorana Zlatne gorice na Varaždin Bregu, restorana Zelendvor u Petrijancu, SRC DG Sport i hotela Panorama u Prelogu, Accredo Centra u Zasadbregu, izletišta i restorana Međimurskih dvora te turističke agencije Etno Art travel u Lopatincu.

Također valja naglasiti kako Agencija Infinity uspješno surađuje i s renomiranom grupom Joy koja svaki nastup bez obzira na prigodu pretvara u jedinstveni glazbeni doživljaj, dok svojim raznovrsnim glazbenim repertoarom koji pokriva razdoblje preko četiri desetljeća, a uključuje strani pop i rock 60-ih, 70-ih i 80-ih godina te cjelokupan opus hrvatske glazbene estrade od početka 70-ih godina, svim generacijama pruža nezaboravan glazbeni događaj.

Predanost projektu, profesionalnost, originalnost, nadalje kreativnost, transparentnost i kvalitetna medijska pokrivenost dugoročni su ciljevi kojima teži Infinity. Osmišljavanje kao i samu realizaciju kreativnih i poslovnih ideja tim Infinity gradi zajedno, a svaki novi projekt Agenciji predstavlja posebnu čast i izazov. Jer zadovoljstvo i osmijeh naših klijenata, kao i održavanje uspješne poslovne suradnje i partnerskog odnosa prioriteti su Agencije Infinity.

U nadi da ćete i sami prepoznati kvalitetu i usluge koje pruža Agencija za organizaciju, promidžbu i posredovanje Infinity te se i sami odlučiti na svoj dan iz snova, s veseljem i zadovoljstvom vas očekujemo u Supilovoj ulici 50a u Varaždinu.

Za više informacija možete nas pratiti putem Facebook stranice Infinity Event Planner ili nas kontaktirati putem e-maila infinityteamevent@gmail.com i na broj telefona 042/410 897. Jer nama je čast raditi za Vas.

– modeli Agencije Infinity: Pia Petrušanec, Mateja Marget, Christian Mikac i David Cesarec
– haljine: modni brand “Ellera” Željka Vidović
– odijela: hrvatska modna kuća Gallotti
– šminka: make up artistkinja Diyala Katanec
– frizura: frizerski salon “Gloss” Marijana Gregurić

– uređenje noktiju: Centar ljepote “Sjajni” Mateja Bernik

– dekoracije i cvjetni aranžmani: Apolona Cvjetna Galerija Daša Boršić
– lokacije: dvorac i hotel Trakošćan i hotel Panorama u Prelogu

Najnovije