Salon vjenčanica Klaudija

Dozvolite da se za vaš spektakularan izgled pobrine salon vjenčanica Klaudija!

Salon vjenčanica Klaudija pomoći će vam da izgledate jedinstveno i osjećate se zadovoljno na svom vjenčanju

Postoji mnoštvo trenutaka u životu kada želite zablistati i ostaviti savršen dojam, a jedan od važnijih je zasigurno vjenčanje. Kako se u ovom trenutku života svake žene baš ništa ne prepušta slučaju, Salon vjenčanica Klaudija pomoći će vam da izgledate jedinstveno i osjećate se zadovoljno.

U ovom modernom salonu smještenom u Črečanu možete pronaći bogat izbor vjenčanica renomiranih brendova.

Svi modeli nude moderne, inovativne haljine posebnog dizajna i vrhunske kvalitete izrađene od organdija, satena i tila. Salonu vjenčanica Klaudija nudi veliki i povoljan izbor vjenčanica za najam, haljinu možete izajmiti po cijeni od već 300 kuna.

Također, aortiman uključuje i svečane haljine, haljinice za klencerice/djeveruše, odjelca haljine za krštenje, jastučiće, podvezice, kitice, košare, nakit te ostala oprema i pokoji stručni savjet. Svaka mladenka dobiva besplatno večernju haljinu u najam ili pak haljinicu za klencerice/djeverušu po vlastitom izboru.

Dozvolite da se za vaš spektakularan izgled pobrine salon vjenčanica Klaudija, koji će u nadolazećim danima organizirati i darivanje s popustom od 50%, stoga pratite našu Facebook stranicu i osvojite dio posebne ponude.

Ostale informacije možete pronaći na adresi Črečan 11, 40306 Macinec, Facebook stranici Salon vjenčanica “Klaudija” ili pozivom na broj 0915145473.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije