Vijesti / Porcijunkulovo 2019.
Porcijunkulovo 2019.
FOTO Kutak rukotvorina za djecu: Štandovi kojim najmlađim posjetiteljima Porcijunkulova stavljaju smiješak na lice!
Korina Ban

ŠTO SE TO ŠARENI ISPOD KIŠOBRANA

FOTO Kutak rukotvorina za djecu: Štandovi kojim najmlađim posjetiteljima Porcijunkulova stavljaju smiješak na lice!

Izlagački prostori s unikatnim kreacijama za djecu

Pripreme za najveću međimursku kulturno-turističku manifestaciju za izlagače često započinju nedugo nakon što je ono prošlogodišnje Porcijunkulovo završilo, a vrijedne i marljive ruke tijekom godine bile su i one izlagača koji su plodove svog nekadašnjeg hobija, a sadašnje registrirane domaće radinosti, obrta ili poduzeća, odlučili podijeliti i s ostatkom svijeta.

Štandovi kojim najmlađim posjetiteljima Porcijunkulova stavljaju smiješak na lice! Fotogalerija

Tako se ispod kišobrana posebno šarene 'handmade' izlagački prostori s unikatnim kreacijama za djecu, gdje se ovih dana predstavlja nekoliko dugogodišnjih izlagača čija kreativnost ne poznaje granice.

Među njima je Pletivo Monny i ukrasi za kosu s prepoznatljivim detaljima, vezice za dudu i heklane kapice, kao i Kiki Art s domišljatim dječjim igračkama poput tzv. skrivuljaca, konjića za jahanje i brojnim drugim likovima kakvi se pronalaze samo u mašti najvećih kreativaca.

Dječje poglede privlači i štand tvrtke B.B. Textile, kojim vladaju razigrani Žderači pidžama, privjesci s pletenim životinjama i raznoliki ukrasi. Za buduće majke i one zaista najmlađe posjetitelje, koji šarenilo Porcijunkulova gledaju iz dječjih kolica, svoje proizvode izložila je i Baby Sedmica, trgovina za trudnice, bebe i djecu.

Njihove kreacije iz svijeta bajke potražite do kraja Porcijunkulova!

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!