Božićni domjenak HDZ-a s novinarima

>> Božićni domjenak HDZ-a s novinarima

Županijski odbor Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Međimurske županije u srijedu je u Vinskoj kući ‘Tomšić‘ u Železnoj Gori upriličio božićni domjenak i druženje sa novinarima ovog dijela Hrvatske.

Na početku ugodnog druženja u lijepom ambijentu Tomšićevog vinskog hrama, Dražen Srpak, zamjenik predsjednika ŽO HDZ-a pozdravio je novinare i stranačke kolege, te kazao kako je on osobno kao i čitavi međimurski HDZ vrlo zadovoljan načinom kako su novinari pratili aktivnosti stranke, te izvještavali javnost o onome što je HDZ činio u cilju stvaranja boljeg, ljepšeg i kvalitetnijeg življenja ljudi u Međimurju i Hrvatskoj.

Kazao je Srpak kako je HDZ prepoznao ulogu medija i njihov doprinos uspješnosti stranke koja je po svemu najbolja u županiji. Svima je zahvalio na onome što su napisali i kazali, poželio svima sretan Božić i Novu godinu, te pozvao na daljnju suradnju. S malim kašnjenjem zbog obveza u središnjici na domjenak i druženje stigao je i Darko Horvat, predsjednik ŽO HDZ-a MŽ koji je kao i Srpak pohvalio rad ovdašnjih novinara, te kazao kako su posebno vrlo profesionalno i korektno odradili ovogodišnju izbornu kampanju.

Poželio je da se suradnja nastavi i u godini koja je pred svima nama te je poželio da Božić i Nova godina budu svima lijepi i sretni. Matija Žugec iz mladeži HDZ-a predstavio je članstvo, zajedničkom fotografijom izrađenom na osobit način.

Svi nazočni pohvalili su Tomšićeva vina i delicije te ljubaznost Marije koja ih je posluživala, a gazda Alojz sve je pozvao da u sve dane dođu na njegovo imanje i uživaju u svemu što kuća poslužuje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije