Donacija SDP-a Male Subotica dječjem vrtiću ‘Potočnica’

Predstavnici Županijske organizacije SDP-a Međimurja i Općinske organizacije SDP-a Male Subotice danas su, tamošnjem Dječjem vrtiću Potočnica, donirali multifunkcijski uređaj, koji objedinjava skener, printer, fotokopirku i fax koristeći bežičnu tehnologiju. Donacija je uručena u prostorima nedavno formirane predškolske skupine Krunice, koja broji 18 od ukupno 89 polaznika ovog vrtića.

Predsjednica SDP-a Male Subotice Danica Glad istakla je da ovom donacijom žele poboljšati uvjete za rad vrtića i mališana, a osim što se radi o svojevrsnom poklonu za Božić i Novu godinu, to je i prigodna čestitka za 35. obljetnicu ove predškolske ustanove od posebnog značaja za samo mjesto i cijelu općinu.

Zahvaljujući na donaciji ravnateljica vrtića Marija Molnar sa zadovoljstvom je naglasila da broj djece u Potočnici raste, zbog čega je svaka pomoć dobrodošla. Pohvalila je i suradnju s općinom, ocijenivši je primjernom. Novi uređaj biti će im od velike koristi, kako radi bolje prezentacije dječjeg stvaralaštva, tako i u svakodnevnom poslovanju.

Povećanje broja polaznika Potočnice dobrom viješću nazvao je i predsjednik međimurskog SDP-a Mladen Novak. Želimo da mladi i obrazovani ljudi vode naš kraj i našu zemlju, pa je zato važno pomagati i ulagati u njihovo obrazovanje od malih nogu i tijekom čitavog školovanja, kao i stvarati uvjete koji će im olakšati zapošljavanje i zasnivanje obitelji. Ovo je mali korak na tom putu, ali svi zajedno moramo na njemu ustrajati, zaključio je Novak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije