SDP Preloga održao konvenciju

U srijedu, 9. prosinca Gradska organizacija SDP-a Prelog održala je svoju izvještajno-tematsku konvenciju. Prisutnim članovima, izvještaj o radu za proteklih godinu dana podnio je predsjednik Nenad Igrec.

Bila je to i prilika da se osvrne na nedavno održane parlamentarne izbore. Izuzetno smo zadovoljni rezultatom koji je u Gradu Prelogu postigla koalicija Hrvatska raste na čelu sa SDP-om, naglasio je predsjednik Igrec.

Ostvareni rezultati daju nam obvezu da, nakon ovakvog uspjeha na parlamentarnim izborima, zajedno sa koalicijskim partnerima koji čine koaliciju na nacionalno razini, ostvarimo takvu pobjedu i na lokalnim izborima 2017., te dobijemo mjesto gradonačelnika i još veći broj mandata u Gradskom vijeću, poručili su prisutni članovi konvencije.

Na konvenciji su izabrani i delegati koji će Gradsku organizaciju zastupati na županijskoj konvenciji. To su Ivan Šimunković, Jagoda Glavak, Zvonimir Pavčec, Slađan Mihoci, Mario Vrbanec, Denis Ružman i Nenad Igrec, te su istaknuti kandidati za dobitnike Zlatne plakete, a to su Zdravka Balaban i Jagoda Glavak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije