Natalija Martinčević podnijela ostavku na mjestu zamjenice Gorana Habuša

Gradonačelnik Varaždina Goran Habuš obavijestio je javnost da je u gradskoj upravi Grada Varaždina, danas, u srijedu, 18. studenog 2015. godine zaprimljen dopis kojim Natalija Martinčević podnijela ostavku na dužnost zamjenice gradonačelnika Grada Varaždina.

Statutom Grada Varaždina, člankom 71. , propisano je da zamjenicima mandat prestaje po sili zakona danom podnošenja ostavke.

U istom dopisu, Natalija Martinčević najavila je aktiviranje mandata u Gradskom vijeću Grada Varaždina.

Pitali smo i Nataliju Martinčević koji su uzroci ostavke.

– Već dvije godine nisam bila u mogućnosti raditi svoj posao i to zbog gradonačelnika Gorana Habuša. Takvo nešto je protuzakonito, no on je odlučio stvari posatviti na takav način. Mene su izabrali građani, a ne on – istaknula je Natalija Martinčević.

Iako već skoro dvije godine nije radila kao dogradonačelnica, ističe kako je tražila mogućnost da taj posao ipak radi te stoga nije prije podnijela ostavku.

Sandra Herman iz Čakovca također je dala potporu Radimiru Čačiću, no njoj je dozvoljeno da i dalje normalno obavlja svoju funkciju zamjenice međimurskog župana. Ja sam se nadala da ću i ja moći nekako ostvariti svoje pravo da radim na mjestu na koje su me doveli građani, no sad vidim da nema te mogućnosti – dodaje.

Uza sve to, ističe i kako financijski nije profitirala.

– I dok sam mogla obnašati dužnost dogradonačelnice, i u vrijeme dok sam u tome bila spriječena, ja nisam primala nikakvu financijsku naknadu – zaključila je Natalija Martinčević.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije