Još jedna u nizu odrađenih aktivnosti u Općini Donja Dubrava

>> Još jedna u nizu odrađenih aktivnosti u Općini Donja Dubrava

Na samom kraju mjeseca listopada odrađeni su značajni radovi za samo mjesto i mještane Donje Dubrave. Odlukom načelnika Dražena Misera proveden je postupak nabave bagatelne vrijednosti za sanaciju i asfaltiranje ulica, te je na spomenutom javnom pozivu najpovoljniji ponuđač bila Tegra d.o.o. iz Čakovca.

Nakon detaljnih dogovora sa Vjenceslavom Hranilovićem rukovoditeljem Tegre, minulog se tjedna po ulicama Donje Dubrave moglo zamijetiti različite strojeve, kamione, bagere, valjke. Sanirala su se mnogobrojna udubljenja po ulicama, na inicijativu vijećnika Stjepana Lisjaka asfaltiran je pristupni put do ulaza u Nogometni klub ‘Dubravčan’, na zamolbu Josipa Hraščanca (Začretje) i Stjepana Čižmešije (Brodarska ulica) asfaltirali su se dijelovi makadam ulice uz njihove kuće koji vode prema polju a koje im je dugogodišnje stvaralo brojne probleme i prašinu, saniran i asfaltiran je dio u Ulici Josipa Slavenskog, te izvršila su se brojna proširenja ulica po mjestu (Dravska ulica, M. Pavleka Miškine, Brodarska ulica, Vinogradarska ulica, Zagrebačka).

Ukupni radovi Općinu su stajali 133.111,13 kuna. Nakon odrađenih asfalterskih radova, djelatnici Tegre u narednom će periodu sanirati i urediti bankine uz novoasfaltirano.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije