Kandidati za Javna priznanja Općine Sveti Martin na Muri

Povjerenstvo za dodjelu Javnih priznanja Općine Sveti Martin na Muri, pod predsjedanjem Franje Makovca, održalo je sjednicu na kojoj je odabralo kandidate za dobivanje najviših općinskih priznanja.

Jednoglasno, povjerenstvo je za javna priznanja odabralo Mladena Dobranića iz Brezovca, Zlatka Kraljića iz Svetog Martina na Muri, Restoran ‘Potrti kotač’ iz Jurovčaka, Miru Perčić iz Žabnika, Likovnu Repubiku iz Svetog Martina na Muri i Ivana Kralja iz DVD Sveti Martin na Muri.

Dobranić je izabran zbog svega dobrog što je učinio i čini za razvoj i promociju voćarstva, vinogradarstva i povrćarstva. Zlatko Kraljić ima zasluge u kulturnoj djelatnosti, Potrti kotač za ogromne zasluge u ugostiteljstvu, Mira Perčić za kulturno-umjetničku djelatnost, Likovna Republika za provedbu i promociju likovne kulture, a Ivan Kralj za rad u vatrogastvu.

Prijedlozi se upućuju na usvajanje Općinskom vijeću, a priznanja će dobitnicima biti uručena na Svečanoj sjednici Općinskog vijeća u srijedu 11. studenog 2015. u 11 sati, kada će biti obilježen i proslavljen Dan općine i priredba Martinje 2015.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije