Grad Mursko Središće platit će Lei Oletić smještaj u Londonu

U ponedjeljak 5. listopada 2015. godine održana je 104. sjednica stručnog Kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće na kojoj je usvojena ponuda tvrtke “Urbia” d.o.o. za izradu II. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja Grada Mursko Središće u ukupnom iznosu od 87.375,00 kuna o čemu će konačnu odluku donijeti Gradsko vijeće.

Kolegij je na temelju zamolbe Lei Oletić iz Hlapićine, odobrio jednokratnu novčanu pomoć za prezentaciju znanstvenog rada iz područja medicine na znanstvenom kongresu Excellence in Pediatrics koji se od 9. do 12. listopada održava u Londonu. Pomoći će joj iznosom u protuvrijednosti 150 funti za troškove smještaja u hostelu.

Jednokratna novčana pomoć u iznosu od 2 tisuće kuna odobrena je Grozdani Rob za podmirenje putnih troškova za prijevoz do Velenja gdje će 13. studenog promovirati knjigu “Rječnik Murskog Središća”.

– Grad Mursko Središće platio je troškove tiskanja knjige i financirao dvije službene promocije “Rječnika Murskog Središća”, te se autori mole da za buduće promocije pokušaju osigurati potrebna financijska sredstva iz drugih izvora – zaključak je članova Kolegija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije