Rukohvati i dizalica za ploče na groblju u Selnici

Ne prestaju problemi oko mrtvačnice i određenih stvari i propusta na groblju u Selnici, koje nije riješila stara općinska vlast i zamršeno ostavila u nasljeđe aktualnoj i tema su rasprava na svim sjednicama Općinskog vijeća.

Tako je na posljednjoj 14. sjednici Općinskog vijeća Selnice, vijećnik Mijo Kocijan predložio rušenje drveta koje smeta slobodnom prolasku ljudi na groblje te je predložio postavljanje rukohvata.

Općinski načelnik Ervin Vičević, odgovorio je kako će se rukohvati postaviti s obje strane ulaska na groblje, ali je i naglasio kako je nadzornom organu koji je bio odgovoran za uklanjanje nedostataka kod rekonstrukcije mrtvačnice poslana opomena pred tužbu.

Prema Vičevićem riječima općina je u sanaciju i uređenje groblja uložila 90.000 kuna te još 25.000 kuna za druge investicije, koje su rezultata traljavog odnosa bivše općinske vlasti. Na sjednici je rečeno kako će se uskoro nabaviti dizalica za podizanje i spuštanje nadgrobnih ploča sa spomenika, prije i nakon sprovodnog obreda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije