Tko su dobitnici priznanja i nagrada Općine Sveta Marija?

Članovi Općinskog vijeća Općine Sveta Marija na svojoj 20.-toj sjednici prihvatili su prijedlog Povjerenstva za dodjelu općinskih priznanja i nagrada, a koje se dodjeljuju uz Dane općine koji se slave uz Veliku Gospu.

Općinske plakete će dobiti: DVD Sveta Marija za 20 godina kontinuiranog provođenja natjecanja sa zaprežnim špricama, Vlado Kovač iz Donjeg Mihaljevca za promaknuće društvenog i političkog života u Općini te Klub liječenih alkoholičara Zdravi život radi kontinuirane 25-godišnje skrbi i unapređivanje kvalitete življenja liječenih alkoholičara kroz.

Povjerenstvo je za općinske zahvalnice predložilo Božidara Vlaha iz DVD-a D. Mihaljevec i Danicu Orehovec iz Društva žena Amalija Kranjec iz Svete Marije, oboje za kontinuirani i aktivni rad. Kako i vijećnici imaju pravo predlaganja, na sjednici su se iskristalizirali prijedlozi da dobitnici zahvalnica budu još i Magdalena Kvakan za dugogodišnji i uspješni rad u više općinskih udruga te seniorski sastav ŠRD-a Klen za postignute rezultate u nekoliko segmenata natjecanja.

Dodijelit će se nagrade za najljepša dvorišta određena od strane posebnoga Povjerenstva pa će tako u Svetoj Mariji nagradu dobiti Kristijan Komorski, a u Donjem Mihaljevcu Mirjana Zadravec. Na sjednici je dogovoreno da se svečana sjednica OV-a održi 11. kolovoza kada će svi spomenuti primiti općinska priznanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije