Sazvan Zbor mještana naselja Bukovec

Predsjednica Vijeća mjesnog odbora Bukovec, Klaudija Bistrović i načelnik Općine Selnica, Ervin Viević, na osnovu ukazanih potreba i želja mještana sazvali su Zbor mještana Mjesnog odbora Bukovec.

Zbor će se održati u nedjelju 28. lipnja 2015. u Velikoj dvorani Stare škole u Selnici s početkom u 10 sati.

Na zboru će se raspravljati i donijeti odluka o korištenju prostorija Nogometnog kluba Plavi Prekopa-Bukovec. Naime zbog radova na plinovodu koji prelazi nogometno igralište klub je svoj status stavio u stanje mirovanja, a prostorije zjape prazne.

Što s prostorijama i što će biti s klubom trebaju odlučiti mještani Bukovca i čelnici Općine Selnica te nogometnog kluba. Mještani Bukovca doznati će o planiranim radovima u naselju, a zanima ih što će biti sa starom školom u Bukovcu koja je u vrlo lošem stanju, a sada je privatno vlasništvo poduzetnice koja želi izgraditi i otvoriti Eko hotel.

Mještani će moći općinskim čelnicima postavljati pitanja te uputiti pohvale, kritike i prijedloge, a sve u cilju kvalitetnijeg življenja u svom naselju, koje ima iznimne prirodne vrijednosti i ljepote koji su dobar preduvjet za razvoj seoskog turizma, povrćarstva i voćarstva te obrtništva i malog poduzetništva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije