Gradonačelniku Ljubljane predstavljena monografija Goričan

>> Gradonačelniku Ljubljane predstavljena monografija Goričan

U organizaciji Hrvatskog kulturnog društva Međimurje na čelu s Mijom Stanko, u Hrvatskom kulturnom domu monografiju Goričan predstavio je sam autor prof.dr.sc. Stjepan Hranjec, a gosti su između ostalih bili i međimurski župan Matija Posavec, zamjenik ministra kulture RH Alen Kajmović, ministar u veleposlanstvu RH u Ljubljani Krešimir Mahečić, načelnik općine Goričan Mario Moharić i KUD Goričan.

Gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković priredio je prijem za međimurske predstavnike povodom predstavljanja monografije Goričan. Načelnik Goričana Mario Moharić poklonio je primjerak monografije gradonačelniku i pozvao ga u posjet Goričanu i Međimurju kada bude posjetio ovaj dio Hrvatske.

Zoran Janković zahvalio je na pozivu i rekao da već dugo nije bio u Međimurj, ali da će se svakako odazvati pozivu te izrazio želju kušati cijenjena međimurska vina. Prema protokolu gradonačelnika, međimurska delegacija trebala je biti u posjetu 20 minuta, no gradonačelnik se u društvu Međimuraca zadržao više od dva sata i pri tome predstavio najbolja bijela i crna vina Slovenije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije