Milanović u Varaždinu: Idemo na izbore protiv nikoga, nemamo neprijatelja

– Idemo na izbore protiv nikoga, nemamo neprijatelja, Hrvatska nam je prijatelj. Borit ćemo se za njezin status i dostojanstvo, a to onda znači i za dostojanstvo svakog čovjeka, svakoga tko voli ovu zemlju i želi živjeti u njoj – rekao je predsjednik SDP-a Zoran Milanović na druženju s članovima stranke u Varaždinu.

– Danas nije vrijeme za velike političke programe. Naš program i obećanje prije četiri godine je bio red, puno rada u zemlji, više radnih mjesta, dostojanstvo čovjeka. Put SDP-a je klasičan hrvatski put, teži put, ali pravedan, put uspjeha, na kojem se rade ljudski kompromisi, ali koji ima jasan cilj, a to je bolja Hrvatska, više pravde i posla te bolji status za zemlju – istaknuo je Milanović i dodao kako će i dalje biti “za običnog hrvatskog čovjeka, koliko god to danas bilo teško“.

Članovima stranke poručio je da budu spremni na veliki rad i pobjedu na izborima. – Ljudi moraju osjetiti da sve što radimo ima smisla i da brinemo o njima, no tražimo da istovremenu brinu o sebi i iskoriste svoju šansu.

Država mora napraviti svoje, baš kao i svaki pojedinac i njegova obitelj. U tome je sažeta svaka dobra politika – zaključio je Milanović. Tijekom druženja sa članovima stranke iz 3. izborne jedinice, zaigrao je i “viseću kuglanu”. Na druženju je bio i veliki broj članova i simpatizera SDP-a iz Međimurske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije