Uoči Dana žene članice “Hrvatskog srce” održale skupštinu

U subotu, 28. veljače 2015. godine u prekrasnom ambijentu Kavane “Atlantik” u Nedelišću žene Hrvatske seljačke stranke “Hrvatsko srce” održale su Programsku skupštinu za 2015. godinu.

Pred okupljenim delegatkinjama iz cijelog Međimurja te gostima, izvješće o radu za proteklu godinu iznijela je predsjednica Edita Lehkec. Osvrnula se na rad asocijacije kroz humanitarni rad za poplavljena područja lijepe naše, sudjelovanju u predizbornoj kampanji za EU parlament, hodočašćima u nacionalna svetišta Molve i Mariju Bistricu te misu zadušnicu za Stjepana Radića.

Žene su sudjelovale na Danima kruha, posjetile Galeriju Generalić u Hlebinama te organizirale tribinu “Istaknute žene kroz povijest Međimurja”. Izrazila je zadovoljstvo što je naša županija imala prošle godine u dva navrata ugostiti EU parlamentarku Marijanu Petir iz redova HSS-a i to u Općinskoj organizaciji Strahoninec.

“Hrvatsko srce” će i nadalje provoditi aktivnosti kroz edukaciju žena za politički rad i preventivne zdravstvene zaštite, borbom protiv svih oblika nasilja te očuvanju tradicijskih vrijednosti zavičaja.

Okupljenim ženama se obratio predsjednik županijske organizacije HSS-a i zamjenik župana Međimurske županije Zoran Vidović izrazivši zadovoljstvo radom i aktivnostima ove asocijacije te najavio svoju daljnju podršku radu žena unutar iste. Predsjednica je čestitala svim ženama njihov dan – Dan žena uz podjelu cvijeća te druženje i domjenak uz vesele note glazbenika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije