Još sto drvenih lenki za potrebe Grada Mursko Središće

Drvena “lenka”, lijepo i ukusno izrađeni suvenir koji podsjeća na negdašnji rudarski “lampaš ili karabitku” vrlo je tražena, te Grad Mursko Središće od obrta “Tralma” iz Banfija, naručuje još 100 takvih lenki koje će biti uručena kao poklon ljudima koji dolaze u posjet gradu i gradonačelniku,, ali i promidžbeni suvenir u Turističkom uredu Grada Mursko Središće.

Grad Mursko Središće, odnosno Kolegij gradonačelnika izradu projekta rekonstrukcije krovišta na Društvenom domu u Peklenici, povjerava, odnosno daje na izradu arhitektu Lorandu Klemenčiću iz Čakovca, koji će taj posao odraditi za 10.000 kuna+PDV. A “Klesarstvu Novak” iz Murskog Središća, Kolegij gradonačelnika povjerava poslove obnove postolja na Spomeniku “Rudaru” u središnjem Gradskom parku.

Vladimir Novak, vlasnik tvrtke će s gradskim čelnicima utvrditi kakav kamen će se upotrijebiti za obnovu ovog preko 60 godina starog, impozantnog i prepoznatljivog zdanja, kao jednog od posljednjih svjedoka na rudare i rudarenje u Murskom Središću.

Gradonačelnik Dražen Srpak, odobrava tvrtki “DK elektro usluga ” iz Peklenice poslove održavanja javne rasvjete na području Grada Mursko Središće. Kolegij gradonačelnika odobrava Društvu žena Mursko Središće, plaćanje autobusnog prijevoza na fašničku priredbu u Lepoglavu, 14. veljače ove godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije