Glas za Kolindu Grabar Kitarović – glas za međimurske projekte

“Do pobjede će moći samo oni hrabri…” započeo je zajedničku konferenciju za novinare predsjednik ŽO HDZ-a Međimurske županije, Darko Horvat, sa predstavnicima međimurskih stranaka – HSS-a, HSLS-a, HDS-a, HSP AS-a i BUZ-a.

– Posebnu dozu veselja osjećaju ovih dana u Međimurju svi koji su glasovali za Kolindu Grabar Kitarović, te upravo njima i upućujem današnju zahvalu, zajedno sa našim koalicijskim partnerima. Glas za Kolindu Grabar Kitarović glas je za međimurske projekte koje će ona znati prepoznati kada za to dođe vrijeme.

Nadamo se da će na parlamentarnim izborima ova koalicija polučiti još bolji rezultat jer nam je cilj da u saborskim klupama sjedi više Međimuraca, kazao je D. Horvat, istaknuvši da su ovo najbolji rezultati HDZ-a do sada u Međimurju kada su u pitanju predsjednički izbori.

Predsjednik međimurskog HSS-a, Zoran Vidović, uputio je također zahvalu svim građanima koji su svoj glas dali izabranoj predsjednici, za koju je siguran da će uspješno voditi Hrvatsku.

– Svojim nastupima u javnosti gospođa Kolinda svjedoči o velikoj želji za zajedništvom, te se nadam da će građanima vratiti toliko potrebni optimizam, poručio je predsjednik međimurskog HSLS-a, Josip Grivec.

Franjo Cimerman iz Hrvatske demokršćanske stranke osvrnuo se i na rezultate kandidata Ive Josipovića u Međimurju, kazavši da oni nisu nikako proporcionalni rezultatima rada ovdašnje aktualne vlasti, odnosno, nisu pravo mjerilo onoga što radi vlast u Međimurju. Zahvalu su biračima uputili i predstavnici HRAST-a, HSP AS-a, te BUZ-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije