Domoljubna koalicija “ZA” bolju Hrvatsku

“Aktualna vlast često je posjećivala Međimurje, prestižno je dobivala izbore u Međimurskoj županiji, a zauzvrat, osim sramežljive zahvale, aktualni predsjednik i Vlada vratili su vam samo riječi. Djela su se događala u nekim drugim krajevima Hrvatske – poručio je u srijedu na zajedničkoj konferenciji za novinare predsjednik međimurskog HDZ-a, Darko Horvat, sa koalicijskim partnerima.

Podršku su u povodu 2. kruga predsjedničkih izbora kandidatkinji Kolindi Grabar-Kitarović, na zajedničkoj pressici iskazali predsjednici i predstavnici međimurskih ogranaka – HSS-a,HSLS-a, HDS-a, HRAST-a,HSP AS-a, te BUZ-a.

– Ovo je domoljubna koalicija, svjesna da Hrvatsku treba pokrenuti u pravom smjeru i pravim vrijednostima. Učinimo taj ključni korak zajedno za Međimurje, zajedno za bolju Hrvatsku, kazao je D. Horvat, naglasivši da niti jedan međimurski prijedlog nije postao dio nacionalnog razvojnog programa, niti jedan Međimurec danas nije član izvršne vlasti, a sve nacionalne investicije u protekle 3 godine zaobišle su Međimurje!

– Glas za Kolindu Grabar Kitarović glas je za pobjednicu, za međimurske projekte i Međimurce koji će dobiti priliku i sami brinuti o njihovoj realizaciji, zaključeno je na zajedničkoj konferenciji za novinare domoljubne koalicije HDZ-HSS-HSLS-HDS-HRAST-HSP AS i BUZ.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije